Noul Executiv va fi prezentat Parlamentului pe 4 martie

Noul Guvern se va prezenta pe 4 martie în fața Parlamentului pentru a obține votul de încredere, a declarat, miercuri, vicepreședintele Senatului Ioan Chelaru, citat de Agerpres.

„Nu ne plângem, am tot sperat că mergem împreună cu PNL. S-a pus punct aseară, suntem bărbați politici, viața merge înainte, politica merge înainte, România are nevoie de a fi condusă. Încercăm zilele viitoare cu forțele politice din Parlament cu care credem că încă suntem compatibili să construim, să completăm Guvernul și marți, pe 4 martie, să ne prezentăm cu el în Parlament pentru a obține votul de încredere”, a spus social-democratul.

Domnia sa a precizat  că, din cauza crizei politice din USL a fost blocat si calendarul de revizuire a Constitutiei, iar referendumul din 25 mai a devenit o incertitudine.

Antonescu poate rămâne fără postul din fruntea Senatului

Comitetul Executiv Naţional al PSD ar putea lua în calcul decizia de înlocuire a lui Crin Antonescu din funcţia de preşedinte al Senatului, deşi în urmă cu două zile social-democraţii luaseră o decizie politică în care se stabilea că nu se are în vedere o astfel de schimbare.

„Există o decizie politică a PSD, luată luni, în şedinţă (a Biroului Permanent Naţional al PSD – n.r.) în care s-a stabilit foarte clar că nu vom avea în vedere o schimbare a domnului Crin Antonescu din funcţia de preşedinte al Senatului. Sigur, după atitudinea de aseară, după modul în care domnul Crin Antonescu a vorbit despre PSD, despre Victor Ponta, despre cum ar trebui condusă România, o să se facă, probabil, o nouă analiză”, a afirmat Ioan Chelaru.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.