Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Noul proiect al Ligii Studenților Români din Străinătate –  Olimpiada LSRS

Publicat: luni, 28 mai 2018

Din dorința de a aduce împreună studenții români de pretutindeni pentru susținerea unor cauze umanitare, Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) a decis să organizeze un eveniment caritabil, Olimpiada LSRS – o competiție sportivă ce se va desfășura pe parcursul a trei zile, cu obiectivul de a strânge fonduri pentru susținerea studenților cu dizabilități locomotorii din România.

Desfășurare

Olimpiada LSRS se va desfășura în perioada 31 August – 2 Septembrie 2018 în Complexul Cultural Sportiv Studențesc Tei București. Proiectul cuprinde două zile de competiții și o zi dedicată festivităților de premiere. Participanții vor avea ocazia să ia parte la una sau mai multe competiții sportive desfășurate în cadrul uneia dintre următoarele categorii: fotbal, baschet, volei, badminton, atletism, tenis de masă și tenis de câmp. La finalul evenimentului, câștigătorii vor fi premiați, iar donațiile vor fi folosite în scop caritabil.

Proiectul social

Pentru că ne dorim să venim în ajutorul colegilor noștri aflați în imposibilitatea de a se deplasa fără ajutorul scaunului rulant, Liga Studenților Români din Străinătate a hotărât ca sumele donate pe toată perioada desfășurării evenimentului să fie utilizate pentru a oferi burse pentru studenții utilizatori de scaune rulante care au nevoie de echipamente asistive. Mai precis, vom evalua nevoile studenților și vom identifica echipamentele asistive care le-ar putea îmbunătăți funcționarea. De asemenea, prin intermediul proiectului ne angajăm să promovăm și să susținem la nivel național necesitatea asigurării accesului persoanelor cu dizabilități locomotorii în toate instituțiile publice din țară.

Înscrieri

Pentru a se înscrie în cadrul Olimpiadei LSRS, cei interesați vor avea oportunitatea de a susține cauza proiectului nostru prin donarea unei sume de bani. De asemenea, pentru a facilita o cât mai bună desfășurare a evenimentului, voluntarii, cât și participanții la Olimpiada LSRS, vor primi sprijin din partea cadrelor medicale și/sau didactice ce vor face parte din echipa de organizare a evenimentului. Menționăm că participanții din afara Municipiului București vor beneficia de cazare și masă gratuită, în limita celor 70 de locuri disponibile în cadrul CCSS Tei București. Mai mult, concerte, momente artistice cu majorete și demonstrații de rugbi sunt anunțate ca parte a evenimentului desfășurat între 31 August – 2 Septembrie 2018.

Înscrierile se pot face completând următorul formular: bit.ly/OlimpiadaLSRS

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=98419

Publicat de la data mai 28 2018. Categorii ALEGEREA NOASTRA, Social.

Zona comentariilor

Meteo în țară

24 ianuarie 2020, 1:49
 

VSV
Senin
-3°C
0 km/h
Perceput de temperatură: -1°C
Presiunea: 1030 mb
Umiditate: 79%
Vânt: 0 km/h VSV
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:43
Apus: 17:13
Prognoza 25 ianuarie 2020
Zi
 

SV
Predominant însorit
11°C
Vânt: 4 km/h SV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 2
Noapte
 

NNV
Predominant senin
-2°C
Vânt: 0 km/h NNV
Rafale de vânt: 4 km/h
max. UV-Index: 2
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Atentionare meteorologica
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 23-01-2020 Ora : 9 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : 23 ianuarie, ora 09:00 - 23 ianuarie, ora 18:00; Zonele afectate : conform textului și hărții; Fenomene : intensificări ale vântului; Mesaj : ACTUALIZAREATENȚIONARE METEOROLOGICĂCOD GALBEN Interval de valabilitate: 23 ianuarie, ora 09:00 - 23 ianuarie, ora 18:00Fenomene […]

Loto

Horoscop

  • 258.065 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team