O fărâmă de speranță – Lacul Morii

În urmă cu patru luni am scris un articol referitor la tot ceea ce se petrece pe Lacul Morii, la deșeurile aflate acolo, atât pe uscat cât și în apă, la lipsurile pe care le are (bănci și coșuri de gunoi) și despre faptul că există multe riscuri care pun în pericol viețile cetățenilor. Am făcut un apel către autoritățile statului și mi s-a răspuns destul de greu. Pentru mai multe detalii în legătură cu acest subiect, vă invit să citiți articolul intitulat „Lacul Morii, Cimitirul Deșeurilor”.

Odată cu organizarea unui eveniment de amploare care va avea loc sâmbătă, 15 septembrie 2018 pe Lacul Morii, intitulat AeroNautic Show, Urban SA s-a apucat să curețe Insula încă de astăzi deoarece zicala „Casa nemăturată musafiri așteaptă” nu poate fi valabilă în această situație. Există voluntari care vor pune umărul la treabă și vor face curățenie pe întreaga lungime a lacului, aceștia sunt membrii ai Asociației „Salvați Lacul Morii!”.

Mai jos este atașat programul spectacolului mult așteptat de către cetățenii sectorului 6 și nu numai.

De asemenea, puteți intra pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/events/271269603676878/?active_tab=discussion pentru a vă informa despre spectacol sau pe pagina: https://www.facebook.com/Salvati.Lacul.Morii/ dacă doriți să dați o mână de ajutor și să luați parte la o acțiune de protejare și curățare a mediului înconjurător.

Sursă foto: Facebook- Salvați Lacul Morii

Sursă video: YouTube

Alexandra BOBEA (CHIRA)

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.