O noapte printre giganți la Muzeul „Grigore Antipa”

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” invită copii cu  vârste cuprinse între 7 și 14 ani la a 6-a ediție „O noapte printre giganți”. Programul a strâns până acum aproape 700 de participanți ce și-au petrecut noaptea, la muzeu, alături de giganți. Această ediție v-a începe pe data de 16 iunie 2017, dar copii se pot înscrie din timp la oricare dintre edițiile acestei veri (30 iunie, 7 iulie, 21 iulie, 4 august, 25 august, 1 septembrie sau 8 septembrie 2017).
În prima parte a serii, cei mici vor face un tur al muzeului, apoi vor viziona filme documentare despre viața fascinantă a animalelor, oferite de către DaVinci Learning. De asemenea, în edițiile de anul acesta vor fi și mai multe surprize, ce vor fi dezvăluite copiilor la momentul oportun.
Sosirea celor mici este stabilită pentru ora 21:00, iar părinții sunt așteptați să-i ia a doua zi, sâmbătă, începând cu ora 8:30, după ce copiii au luat micul dejun, constând în brânzeturi proaspete asigurate de către sponsorul programului, Delaco Fan Brânză.
Înscrierea participanților se face în limita a 20 de locuri, pe adresa de email: info@antipa.ro sau la numărul de tel: 021.305.60.31.

Costurile de participare sunt de 200 Ron/copil; 300 Ron/doi frați; 400 Ron/trei frați.

Detalii: pe pagina de Facebook a Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” : www.facebook.com/muzeulantipa.

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.