O societate comunizata, de rit neomarxist

Este de inteles ca poporul german isi doreste, de peste 60 de ani, sa se exorcizeze de sentimentul vinovatiei fata de ororile Holocaustului si fata de tragedia inimaginbila a Celui De Al Doilea Razboi Mondial.

Infernalul si absolut normalul sentiment de vinovatie ii este, insa, grotesc manipulat din interior si din exterior. Atat de catre tovarasia merkeliana, cat si de catre cea bruxelleza. In virtutea acestei manipulari, germanii sunt pusi in situatia halucinanta de a-si demonstra transformarea intru desprinderea de ura de rasa, prin acceptarea in recent reunificata lor patrie a milioane si milioane de musulmani. O punere in scena pe cat de indoielnica moral, pe atat de sinucigasa societal. Se instrumentalizeaza politic un inmarmuritor experiment social, cu pretentii istoric-purificatoare: 6.000.000 de evrei ucisi in lagarele de concentrare naziste, in schimbul a catorva zeci de milioane de musulmani care deconstruiesc ethosul german. 6.000.000 de evrei ucisi in lagarele de contrentrare, in schimbul dreptului la sinucidere a poporului german. Iar liderii europeni jubileaza, impreuna cu gasca tovarasei Merkel. Impreuna implementeaza manipularea sentimentului de vinovatie la nivelul intregii Europe.

Este ca si cum popoarele batranului continent, impreuna cu poporul german, ar fi fost eviscerate de propriul sens istoric, deposedate de vitalitatea constiintei de sine si vidate de orice radacina morala in crematoriile de la Auschwitz, Dachau, Buchenwald, Ravensbrück, Sachsenhausen și Natzweiler, odata cu masacrarea celor 6.000.000 de evrei. Elitele stangii europene vor sa aceptam astfel, ca popoarele vor… renaste in cartierele musulmane radicalizate, care incep sa impuna Sharia in detrimentul statului de drept, in toate marile orase ale Europei, cu precadere ale Europei Occidentale.

Ceea ce va „renaste”, insa, sunt din ce in ce mai convins, ca nu va avea nici o legatura nici cu Europa crestina, moderna, democratica, toleranta, milostiva, educata, creatoare, culta, integratoare, normativ-protectoare a cetateanului, pe care o mai intrezarim inca prin hatisul deconstructivist al mizerabilei ideologii a corectitudini politice si nici cu vreo reparatie moral-istorica a abominabilei crime savarsita impotirva poporului evreu de catre nazisti. Adica, de catre national-socialistii germani. Nicidecum.

Deja, organizatii mustind de stangism internationalist isi exprima public antisemitismul prin decizii aberante si discurs public inflamant in virtutea carora – ca sa dam doar doua exemple edificatoare – poporul evreu este de vina pentru ca… palestinienii isi bat si isi discrimineaza femeile (https://www.breakingisraelnews.com/…/un-blames-israel-pal…/…) si tot poporul evreu este… irelevant istoric si identitar-geografic de la inaltimea celor aproape 3500 de ani de existenta, in comparatie cu poporul palestinian care isi revendica existenta din ultimii aproximativ 130 de ani (https://www.gatestoneinstitute.org/…/unesco-israel-antisemi…).

Iar exemplele pot continua, la nesfarsit… (https://www.gatestoneinstitute.org/9772/un-bigotry-israel).

Ceea ce vom avea, asadar, imi este teama, ca va fi o societate europeana laicizata fortat – din perspectiva exersarii credintei crestine, islamizata cu orice pret, egalizatoare intelectual, nivelatoare valoric, intoleranta cu orice forma de „moralitate retrograda”, intoleranta fata de orice tentatie privat-familiala, maximal statalizata si intruziva, deposedata de atributele sale cultural-istorice.

O societate comunizata, de rit neomarxist.

Dan Uncu

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.