O SOLE MIO – cu ȘTEFAN von KORCH, ADRIAN MĂRCAN şi ALEXANDRU BURCĂ  – delectare în ritmuri italiene și spaniole la Sala Dalles 

O SOLE MIO, cel mai recent concert din seria Musical Extravaganza a avut loc la Sala Dalles și a fost o adevărată sărbătoare a muzicii.

Evenimentul a prilejuit publicului întâlnirea cu tenorul Ştefan von Korch, baritonul Adrian Mărcan şi pianistul Alexandru Burcă.

Programul concertului a surprins și încântat, cu piese de o finețe și frumusețe aparte, jote și zarzuele nemaiauzite pe scenele din România dar și cu celebre canzonette atât de așteptate și îndelung aplaudate de public.

Tenorul Ștefan von Korch a punctat: „ne dorim să bucurăm publicul cu ceea ce cunoaște deja,  dar și să aducem pe scenă și în fața spectatorilor noștri și melodii pe care nu au avut ocazia să le asculte și de care sperăm să se îndrăgostească în concertele Musical Extravaganza.

Într-o formă şi dispoziţie excelentă, baritonul Adrian Mărcan a încântat cu  “La Spagnola”, “Parla piu piano” sau “Deh vieni alla finestra și Fin ch’al dal vino,” iar tenorul Ștefan von Korch a cucerit publicul cu interpretări rafinate şi pline de eleganţă ale unor celebre jote și zarzuele: „Fiel espada triumfadora”, „Jura me”, sau „No puede ser.”

Duetul din “Bărbierul din Sevilla” a fost unul din momentele îndelung gustate de public şi a fost aplaudat furtunos: https://www.youtube.com/watch?v=R6-w96RGVvI

Un moment special în program l-au avut și piesele românești, “Bagă Doamne luna-n nor” și “Zaraza” au făcut să vibreze întreaga sală, iar dansatorii de tango Dana și Dragoș Samoil de la TangoPasion au completat Zaraza cu un frumos moment de dans.

 

Bineînțeles nu putea lipsi piesa ce a dat titlul spectacolului, așa că evenimentul s-a încheiat cu aplauze îndelungate, pe ritmurile canzonettelor „O Sole Mio” și „Funiculi Funicula.”

Seara s-a încheiat cu dorinţa de a reveni pentru o nouă seară ăn acorduri fine şi cu un pahar de vin oferit de Crama Alira şi savurat de cei prezenţi.

Seria de concerte Musical Extravaganza continuă cu un concert de Arii Celebre, ce îi va avea ca protagonişti pe tenorul Ştefan von Korch şi baritonul Operei din Bucureşti, Lucian Petrean pe 19 aprilie, dar şi cu concertul Nesun Dorma – cu tenorii Ştefan von Korch şi Alin Stoica, programat pe 19 iunie.

Biletele se găsesc fizic la Sala Dalles şi pe IaBilet.ro şi Eventim.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.