Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

OMV caută 1.600 de persoane pentru filialele sale

Publicat: joi, 01 august 2013

OMV, compania internațională integrată de petrol și gaze naturale, lansează o nouă campanie de recrutare. Dezvoltarea planificată pentru sectorul de explorare și producție a petrolului și gazelor naturale va crește necesarul de angajați al companiei cu aproximativ 1.600 de persoane calificate în domeniul tehnic, până în 2016. Printre persoanele vizate de
companie se numără îndeosebi specialiști și absolvenți ai învățământului superior.
„OMV se concentrează pe dezvoltarea sectorului de Explorare și Producție încă din 2011, fapt ce influențează pozitiv piața muncii”, a declarat Gerhard Roiss, CEO al OMV. „Pentru a ne atinge obiectivele de dezvoltare, vom avea nevoie de sprijinul a încă 1.600 de angajați. Astfel, suntem interesați să cunoaștem persoane motivate, cu pregătire tehnică, interesate să lucreze în unele dintre cele mai interesante locuri din lume.”
OMV intenționează să recruteze atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Compania își propune să angajeze nu doar persoane cu experiență în domeniu, ci și absolvenți ai universităților de geoștiințe și inginerie petrolieră, oferindu-le tinerilor oportunitatea de a-și construi o carieră în sectorul tehnic.
În ultimele luni, OMV a pus bazele unor noi căi pentru dezvoltare, prin investiții semnificative în Norvegia și Marea Neagră. Pentru acestea dar și alte proiecte internaționale, compania va recruta noi angajați. În anii următori, peste două miliarde de euro vor fi investiți anual în producția de petrol și gaze naturale. OMV este partener în dezvoltarea câmpurilor de gaze Aasta Hansteen și Zidane din Marea Norvegiei, activitățile presupunând dezvoltarea unei platforme masive de gaze naturale, de ultimă generație. În Marea Neagră, OMV dezvoltă în prezent ceea ce ar putea reprezenta cea mai mare descoperire de gaze naturale din istoria companiei.
OMV lucrează la noi modele de cooperare alături de parteneri din învățământul superior, precum Universitatea din Leoben, pentru a oferi cât mai multor persoane oportunitatea de a intra în contact cu informații din domeniul tehnologic. OMV investește, astfel, în educație, fapt ce consolidează avantajul competitiv al Austriei ca centru economic.
Cu vânzările grupului de 42,65 miliarde de euro și o forță de muncă de aproximativ 29.000 de angajați în 2012, OMV Aktiengesellschaft este una dintre cele mai mari companii industriale austriece listate la bursă. În domeniul Explorare și Producție, OMV activează în două țări principale, România și Austria, și deține un portofoliu internațional echilibrat. La sfârșitul anului 2012, OMV deținea rezerve dovedite de petrol și gaze naturale de aproximativ 1,12 miliarde bep și a înregistrat o producție de aproximativ 303.000 bep/zi în 2012. În domeniul Gaze Naturale și Energie, OMV a comercializat aproximativ 437 TWh de gaze naturale în 2012. În Austria, OMV operează o rețea de conducte cu o lungime de 2.000 de km și cu o capacitate comercială de circa 103 miliarde m3 în 2012. Cu o capacitate comercială de aproximativ 528 TWh, platforma de gaze naturale a OMV, Central European Gas Hub, se numără printre
cele mai importante centre de gaze naturale din Europa Continentală. În domeniul Rafinare și Marketing, OMV are o capacitate anuală de rafinare de 22 milioane de tone și avea la sfârșitul anului 2012 aproximativ 4.400 de stații de distribuție carburanți în 13 țări, printre care și Turcia. OMV și-a consolidat poziția prin cumpărarea pachetului de 97% din acțiunile Petrol Ofisi, compania turcească lider în segmentul comercial și de retail.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=11452

Publicat de la data aug. 1 2013. Categorii Social.

Zona comentariilor

Meteo în țară

19 octombrie 2019, 8:38
 

N
Ceaţă
9°C
0 km/h
Perceput de temperatură: 12°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 93%
Vânt: 0 km/h N
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 1
Răsarit: 7:35
Apus: 18:26
Prognoza 20 octombrie 2019
Zi
 

E
Înnourat
23°C
Vânt: 4 km/h E
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
Noapte
 

NE
Predominant senin
11°C
Vânt: 0 km/h NE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 19-10-2019 Ora : 0 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 00:20 si 03:00 In zona : Județul Constanta: Constanța, Medgidia, Năvodari, Cernavodă, Ovidiu, Murfatlar, Mihail Kogălniceanu, Eforie, Cumpăna, Valu lui Traian, Techirghiol, Lumina, Nicolae Bălcescu, Topraisar, Agigea, Mircea Vodă, Castelu, Poarta Albă, Rasova, Peștera, Ciocârlia, Cuza Voda, Saligny, Seimeni, […]

Loto

Horoscop

  • 234.693 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team