Oportunități de carieră în Vânzări. Coca-Cola HBC România, JTI România, L’Oréal România și Unilever au planuri de recrutare

Pe 5 aprilie, la Impact Hub din București are loc Sales Boot Camp. Coca-Cola HBC România, JTI România, Unilever, L’Oréal România și Trend Consult sunt câteva dintre companiile care vor fi prezente la Sales Boot Camp. Evenimentul este adresat studenților sau absolvenților pasionați de Vânzări și care vor să își dezvolte o carieră în acest domeniu.

Evenimentul oferă o experienţă utilă despre ce înseamnă să ai o carieră în Vânzări, care sunt motivele pentru care să o urmezi, care sunt competențele necesare şi ce abilităţi cheie trebuie sa deţii pentru a deveni un profesionist. Participanții vor învăța să negocieze, vor primi sfaturi și informații utile de la specialiști și traineri din domeniul vânzărilor și vor afla care sunt oportunitățile de carieră oferite de companiile participante.

4 motive pentru care cei pasionați de domeniul Vânzărilor ar trebui să își noteze prezența la Sales BootCamp:

  • Participanții pot întâlni companii de top în cadrul cărora pot începe o carieră în vânzări și au ocazia să interacționeze cu specialiști în domeniu. Printre companiile participante amintim: Coca-Cola HBC România, JTI România, Unilever, L’Oréal România și Trend Consult;
  • Participanții vor avea ocazia să intre pe shortlistul companiilor pentru programele lor de internship sau pentru pozițiile entry-level din departamentul de vânzări.
  • Cei prezenți pot pune în practica cunoștintele prin intermediul workshopurilor sau studiilor de caz practice;
  • Cei prezenți au ocazia să interacționeze cu alți participanți care împărtășesc aceiași pasiune, persoane cu care pot dezbate subiecte de interes comun.

Evenimentul se adresează studenților, masteranzilor sau absolvenților unei facultăți cu profil economic, persoane care își doresc să își dezvolte o carieră în Vânzări. De asemenea, rezultatele academice bune obținute în timpul anilor de studii, precum și implicarea în activități extracurriculare, cum ar fi ONG-uri, programe de internship sau experiențe internaționale pot reprezenta atuuri ce ajută în procesul de selecție. Participarea este gratuită pentru cei care se înscriu pe www.hipo.ro.

Mai multe detalii cu privire la înscriere și agenda evenimentului, pot fi accesate la secțiunea  evenimentului, pe www.hipo.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.