PAGINI NAȚIONALE aniversează 25 de ani pe piața B2B din România

În 1992 în România se forma un mediu nou de afaceri, un mediu concurenţial si dinamic, un mediu în care cu adevarat din ce in ce mai mult trebuia sa te asiguri că găseşti parteneri noi si mai ales ca esti găsit de parteneri noi. Tot  in 1992 apărea și prima ediţie a Ghidului PAGINI NAŢIONALE.

Sute de mii de companii au trecut de atunci in 25 de ani prin paginile Ghidului de Afaceri Pagini Naţionale. Generaţii întregi de antreprenori si manageri și-au deschis business-ul către întreaga ţară prin Pagini Naţionale şi şi-au crescut afacerile exponenţial.

Suntem mândri ca am luat parte 25 de ani necontenit la creşterea afacerilor din România. Inglobând toată experienţa acumulată în cei 25 de ani de prezenţă pe piaţă am rămas un produs de elită în comunicarea B-2-B, listând astazi peste 130.000 de firme actualizate și avand un tiraj crescut cu 25% faţă de ediţia precedentă, distribuitia fiind facuta adresat si gratuit prin curier, catre top companii din România. Am demarat proiecte noi print/online și vom continua să dezvoltăm noi nișe și verticale” ne-a declarat Iulian Boantă, Directorul General Directories Management Systems.

După 25 de ani în care Pagini Naționale a devenit un produs emblematic al mediului de afaceri din România ajutând companiile din mediul B2B să se promoveze la nivel național, lansam  un nou concept care își dorește să sprijine furnizorii de produse și servicii adresate cu precădere persoanelor fizice.

Mai exact, DMS și-a consolidat poziția de lider pe piața instrumentelor de promovare din România prin noi produse print. Am creat ROLOCAL un ghid local de produse și servicii pentru a satisface această nevoie de informații. Fie că sunt informații despre produse, fie că sunt adrese utile și servicii NON STOP sau informații despre administrația publică locală sau servicii, toate le găsiți acum în ROLOCAL. Ghidul este structurat pe secțiuni specializate, pe sectoare de activitate și categorii pentru ușurința în utilizare. După două ediții în București, pregatim lansarea și altor ediții locale în marile orașe.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.