Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Participarea României la Târgul de Turism de la Munchen, anulată

Publicat: joi, 21 februarie 2013

Ministrul delegat pentru IMM si Turism, Maria Grapini, a anulat participarea României la Târgul de Turism de la Munchen, deşi iniţial firmele de turism au fost anunţate că vor fi prezente la târg. Astfel, în ultimul moment, banii necesari pentru participarea României la târg nu au mai fost alocaţi.

Maria Grapini a comentat faptul că „nu este relevant să cheltuim bani ca cinci firme să se ducă să ocupe un stand, care analizându-le nici nu au în obiectul de activitate profilul târgului”.

„Există un ordin cu 60 de târguri dat de fostul ministru, dar fiecare târg se analizează şi se dă un aviz. La acest târg n-a existat niciun calcul care să justifice participarea. Pentru fiecare târg trebuie să existe o opţiune. Firmele ştiau de cele 60 de târguri şi trebuiau să se înscrie în ianuarie, dar firmele s-au înscris alaltăieri”, a mai declarat Maria Grapini la România TV.

„Eu am dat în scris explicaţia pentru anularea acestui târg şi regret că trebuie să-mi pierd timpul ca să explic un lucru care nu se înţelege de o oarecare doamna Martin care vrea să dicteze în Minister”, a continuat ministrul Turismului.

„Dacă doamna Corina Martin era obişnuită să dicteze în Minister, trebuie să înţeleagă că parteneriatul public-privat se face făcând fiecare parte treaba lui”, a subliniat ministrul Grapini.

Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism, a trimis o scrisoare către Ministerul Turismului pentru a exprima nemulţumirea membrilor asociaţiilor de turism cu privire la anularea participării la târg.

„Noua ni s-a comunicat participarea la acest târg şi cinci firme s-au înscris. Membrii care trebuiau să participe la târg şi-au luat bilete de avion, au plătit hoteluri, broşuri şi cataloage în limba germană. Săptămâna trecută am fost anunţaţi că nu mai participăm la acest târg”, a declarat la România TV, Corina Martin.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=23

Publicat de la data feb. 21 2013. Categorii ACTUALITATE.

Zona comentariilor

Meteo în țară

16 decembrie 2019, 13:38
 

VSV
Soare
12°C
11 km/h
Perceput de temperatură: 12°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 50%
Vânt: 11 km/h VSV
Rafale de vânt: 11 km/h
UV-Index: 2
Răsarit: 7:46
Apus: 16:37
Prognoza 17 decembrie 2019
Zi
 

VSV
Soare
13°C
Vânt: 7 km/h VSV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 2
Noapte
 

VSV
Predominant senin
4°C
Vânt: 7 km/h VSV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 2
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 249.170 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team