PDL cere convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare pe tema MCV

PDL cere convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare pe tema Mecanismului de Cooperare şi Verificare.

„Din păcate, un raport nefavorabil pe MCV îl va afecta pe oricare român pentru că din nou nu o să avem dată clară de aderare la spaţiul Schengen, iar nivelul investiţiilor străine în România va scădea”, a declarat preşedintele PDL, într-o conferinţă de presă susţinută la finalul BPN al partidului.

Vasile Blaga a spus că PDL caută susţinere având în vedere că pentru convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare este nevoie de strângerea a 137 de semnături din partea aleşilor.

Declaraţia liderului PDL, Vasile Blaga, privind convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului pentru impactul cazului Fenechiu asupra MCV face parte din seria „Vasile, fă-te că munceşti”, potrivit premierului Victor Ponta.

„Asta e din seria «Vasile, fă-te că munceşti». Şi dacă vrea Blaga, ce se întâmplă? El dă o declaraţie după care nu mai auziţi de el până data viitoare. Eu nu am auzit până acum de nicio idee bună de la Blaga, nu ştiu ce e cu el, ce i se întâmplă, e într-o perioadă proastă a vieţii, nu am auzit un lucru bun, un lucru deştept, un lucru care să folosească la ceva. Am fost şi eu în opoziţie, ştiu că e greu, dar asta nu înseamnă că, fiind în opoziţie, nu poţi să spui şi lucruri inteligente. Şi dacă face o sesiune, ce poate să facă în sesiune?”, a spus Ponta, luni.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.