PDL exclude orice NOUĂ colaborare cu PNL

PDL exclude ideea unei colaborări cu PNL, în cazul în care liberalii vor ieși de la guvernare și vor trece în opoziție, a declarat, joi, prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu.

„PDL îşi vede de drumul său, iar PNL trebuie să-şi asume responsabilitatea înşelării românilor, responsabilitatea bătăii de joc pe care au practicat-o la guvernare alături de PSD. Vom avea de fapt două partide socialiste, unul rămas la putere şi celălalt deghizat, pretins trecut în opoziţie. Nu putem recunoaşte în acest partid liberal un partid de dreapta, un partid care ar putea să facă o opoziţie. Cum ar putea domnul Antonescu să fie în opoziţie faţă de Ponta? Sunt de fapt faţetele aceluiaşi fenomen al iresponsabilităţii, al hoţiei, al corupţiei, al înşelătoriei”, a spus Predoiu.

Candidatul PDL la prezidențiale a scos din calcule și eventualitatea unei colaborări cu PSD, scrie Agerpres.

”Nu avem nici cea mai mică considerație față de tot ce vine dinspre USL. PDL este altfel decât USL, pentru că vrea să facă altfel de politică, cu oameni care au demonstrat ceva în profesiile lor. De aceea nu avem nicio formă de colaborare politică cu cele două partide, care la această oră își bat joc de interesele românilor”, a completat acesta.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.