PencilNex, artă în loc de ceartă!

Un grup de tineri artisti au lansat un nou fenomen pe Internet prin modul in care lucreaza si prin modul in care reusesc sa aduca arta mai aproape de om si omul mai aproape de artist.

Ei spun mereu „Punem simpatie pe hartie! Promovam ARTA, nu cearta!”

Grupul lor se numeste Pencil Nex si ii puteti gasi pe Facebook la http://facebook.com/PencilNex si pe Twitter la http://twitter.com/PencilNex.

„Ne place să ne prezentăm ca fiind un grup de tineri artiști grafici care pun simpatie pe hârtie! Asta facem, asta spunem, iar rezultatele noastre se măsoară în simpatia pe care voi o oferiți portretelor, caricaturilor și desenelor noastre!

Suntem entuziaști, creativi și plini de energie!
Dă-ne o șansă să-ți arătăm cum vei arăta pe hârtie! 🙂

Promovăm ARTA, nu cearta, realizând portrete, „cartoonizări”, logo-uri, desene animate, caricaturi și povești pe benzi desenate (Comic Strips)! 🙂

Pentru comenzi, așteptăm fotografiile voastre la Pencil.Nex@gmail.com sau prin mesaj direct pe Facebook, unde ne puteți scrie toate cerințele voastre și ne puteți cere detalii despre preț, durata de execuție și transport.

Vă mulțumim și sperăm să vă încânte desenele noastre! NOI chiar punem simpatie pe hârtie!” scriu tinerii artişti în propria caracterizare.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.