Peste 100 de interpreti la Concertul Boem Club – „Sunete de Craciun” !

Sambata, 21 decembrie, la Sala ArCub, a avut loc cel de-al 7-lea concert organizat de Scoala de Muzica Boem Club – cea mai mare scoala privata de muzica din Bucuresti.  Spectacolul- concert a fost unul inedit, in care au cantat peste 100 de cursanti atat adulti, cat si copii, care iau lectii de instrument sau de canto la Boem Club de cateva saptamani, luni sau ani.

 

Spectacolul „Sunete de Craciun” a constituit totodata si aniversarea a 4 ani de la infiintarea primului sediu al Scolii de Muzica Boem Club (sediul Boem Club Alba Iulia).

 

Programul concertului a cuprins piese de muzica clasica, melodii cu ritmuri moderne de pop, rock, dance sau blues, piese de muzica populara si colinde de Craciun, interpretate la pian, chitara, vioara, percutie sau cu vocea.

Pe langa momentele artistice solo, spectacolul „Sunete de Craciun” a inclus si duete la pian si vioarapian si voce, pian si percutie, duete de chitara, duete de canto sustinute atat de cursanti, cursanti si profesori, cat si de profesori. Concertul a debutat cu un duet pian-percutie al profesorilor Boem Club si s-a incheiat cu interpretarea unei piese in spiritul Craciunului de catre mezzosoprana Antonela Barnat.

 

Interpretii care au incantat publicul au varste cuprinse intre 4 si 55 de ani, dovedind astfel, inca o data, ca niciodata nu e prea devreme sau prea tarziu pentru a invata sa canti la un instrument sau cu vocea. Cursantii care au avut curajul si placerea de a concerta pe scena unei sali cu 400 de locuri au fost rasplatiti cu diplome de participare si trofee.

Evenimentul s-a incheiat cu un cocktail, in cadrul caruia toti participantii au avut prilejul sa discute despre pasiunea care ii leaga pe toti de Boem Club, muzica.

De la an la an incercam sa organizam cat mai multe concerte pentru cursantii nostri, cat mai de amploare, cat mai bine organizate, in sali cat mai spatioase, pentru a le crea cadrul unei exprimari muzicale cat mai prietenoase si prielnice, iar eforturile noastre sunt apreciate de elevii nostri prin participarea in numar cat mai mare. Le multumim tuturor cursantilor pentru efortul si curajul de a canta in fata unui public atat de numeros si ii asteptam si la urmatoarele concerte, a declarat Claudia Atanasoae, General Manager, Scoala de Muzica Boem Club.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.