Peste 1000 de elevi din Bucureşti învaţă cum să se poarte cu un câine

În perioada 1-5 aprilie 2013, peste 1500 de copii din 5 şcoli bucureştene vor fi implicaţi în proiectul “Un câine educat, un prieten minunat”.

Copiii vor participa la sesiuni demonstrative de dresaj canin şi o parte dintre aceştia la prezentări detaliate privind abordarea corectă a unui câine. Elevii îşi vor însuşi comportamentul corect faţă de câini, astfel încât să ştie atât cum să se apropie în condiţii de siguranţă de animal, cât şi noţiuni de bază legate de comportamentul alimentar al acestuia.

Programul este derulat de către o companie producătoare de hrană pentru câini şi pisici, în parteneriat cu Clubul de dresaj canin RINGSTAR, condus de Robert Caraman, unul dintre cei mai experimentaţi instructori  de dresaj din România.

 Proiectul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani şi face parte din activităţile care se desfăşoară în cadrul programului “Să ştii mai multe! Să fii mai bun!”.

În 2013, şcolile incluse în proiect  sunt: Şcoala gimnazială nr. 59, Şcoala gimnazială “Pia Brătianu”, elevii din ciclul primar respectiv debutanţi în ciclul gimnazial ai “Şcolii Centrale” şi Colegiului Naţional “Gh. Lazăr” şi elevii “Şcolii Internaţionale Americane”.

Sursa: edu-news.ro

Comments

comments

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.