Peste 670 de metri cubi de deșeuri, colectate de pe terenurile abandonate din Sectorul 3

Peste 670 de metri cubi de deșeuri au fost strânse de pe terenurile abandonate din Sectorul 3, potrivit unui comunicat al autorității locale.

„Primăria Sectorului 3 desfășoară în această perioadă un amplu program de salubrizare și igienizare a spațiilor verzi și a terenurilor abandonate. În urma numeroaselor solicitări primite din partea cetățenilor, Primăria Sectorului 3 a organizat acțiuni voluntare de igienizare pentru terenurile pe care nu le are în administrare. Până în prezent au fost igienizate terenurile din zonele: șoseaua Gării Cățelu, șoseaua Industriilor (aliniamentul căii ferate), bd. Mircea Vodă — bd. Mărășești, Baraj Rovinari și Brățării, fiind ridicate 675 de mc de deșeuri”, relevă sursa citată.

Totodată, angajații ADP Sector 3 acționează zilnic în teren pentru curățarea grădinilor blocurilor.

În cadrul acestui program, Primăria Sectorului 3 a inițiat un concurs de amenajare a grădinilor din fața blocului, denumit „Cea mai frumoasă grădină”.

Concursul s-a desfășurat în perioada 31 martie — 9 aprilie, timp în care competitorii au trimis fie o poză cu grădina amenajată, fie mai multe. Dintre cei șapte participanți înscriși în concurs, în urma voturilor a fost desemnată câștigătoare, cu 154 de like-uri, Adina Andreea Puiu, aceasta fiind premiată cu zece butași de trandafir.

Sursa: AGERPRES

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.