Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Petreceți Revelionul cu TVR 2!

Publicat: marți, 31 decembrie 2013

Echipa TVR 2 vă urează LA MULŢI ANI! şi vă invită să păşiţi împreună în 2014, urmărind un Revelion de excepţie cu vedete de primă mână. Este un program maraton cu divertisment de calitate, muzică, dans şi momente speciale aduse de cele mai mari nume ale Teatrului de Revistă, trupe de dans cunoscute, vedete de primă mână şi mari interpreţi.

Contrazicându-l pe CRBL care afirmă într-o piesă de-a sa că „Românul n-are noroc”, marţi, 31 decembrie, de la ora 22.00, TVR 2 va demonstra că „Românul are noroc” dacă alege să păşească în 2014 urmărind programul special produs de Carmen Movileanu în regia lui Petre Năstase.

Pe parcursul a patru ore, telespectatorii TVR 2 şi TVR HD vor trăi momente speciale, de sărbătoare, pline de culoare şi voie bună oferite de artişti de primă mână precum: pe Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Cristina Stamate, Adriana Trandafir, Vasile Muraru, Nae Alexandru, Cristi Simion, Ana Maria Donosa, Valentina Fătu. Actorilor de la Teatrul de revistă li se adaugă alte mari nume, dintre care amintim pe: Horaţiu Mălăele, Monica Davidescu, Alexandru Bindea, Mihai Bisericanu şi de interpreţi precum: Anna Lesko, Andreea Bălan, Sanda Ladoşi, Anca Ţurcaşiu, Nico, Monica Anghel, Marcel Pavel, Adrian Enache, Adrian Romcescu, Nicole Cherry, Maria Radu, Silvia Chifiriuc, Simona Nae, Miss G., Elena Gheorghe, Natalia Barbu, Distinto, Yanna, Yolo, Gaz pe Foc.

Extrase din programul TVR 2 al primelor zile din 2014:

Miercuri, 1 ianuarie, de la ora 2.10 – Film de comedie – Cât rezişti fără sex? (40 DAYS AND 40 NIGHTS – SUA, 2005), regia: Michael Lehmann, cu: Josh Hartnett, Shannyn Sossamon

Deprimat după despărţirea de fosta lui iubită, Nicole, Matt Sullivan jură că va renunţa la orice îndeletnicire amoroasă timp de 40 de zile. Colegii de facultate îl provoacă să ţină pariul şi Matt se lansează în dificila misiune! Cu atât mai dificilă, cu cât soarta i-o scoate în cale pe Erica, de care tânărul se îndrăgosteşte iremediabil

Miercuri, 1 ianuarie, de la ora 20.10 – Undeva, cândva (SOMEWHERE IN TIME – SUA, 1980)

Regia: Jeannot Szwarc, cu: Jane Seymour şi Christopher Reeve

În 1972, tânărul dramaturg Richard Collier are o întâlnire bizară cu o bătrână care-i dăruieşte un ceas cu medalion conţinând fotografia unei femei tulburător de frumoase. Câţiva ani mai târziu, Richard descoperă aceeaşi fotografie în holul unui hotel şi află că fusese făcută în 1912, femeia fiind o celebră actriţă a acelor vremuri, Elise McKenna. Obsedat de imaginea ei, Richard începe să creadă că poate călători înapoi în timp şi, prin autohipnoză, chiar reuşeşte să se transporte în anul 1912, unde va trăi o intensă şi tragică poveste de iubire împreună cu Elise.

Miercuri, 1 ianuarie, de la ora 22.10 – Iubire la New York (TWO LOVERS – SUA, 2008)

Regia: James Gray, cu: Joaquin Phoenix, Gwyneth Paltrow

După o tentativă de sinucidere, Leonard se mută în apartamentul părinţilor săi din Brooklyn, încercând să-şi readucă viaţa pe linia de plutire. Familia îngrijorată încearcă să-i înţeleagă frământările şi îl încurajează să înceapă o relaţie serioasă cu Sandra, fiica partenerului de afaceri al tatălui. În schimb, Leonard se îndrăgosteşte de Michelle, frumoasa şi misterioasa lui vecină, însă viaţa haotică a acesteia ameninţă să-i distrugă din nou fragilul echilibru

Joi, 2 ianuarie, de la ora 13.10 – Spectacol – Iarna Magică – Un altfel de vals

„Un altfel de vals” este recitalul susţinut de Orchestra Română de Tineret aflată sub bagheta şi îndrumarea dirijorului Cristian Mandeal. Împreună aduc în atenţia publicului un repertoriu de valsuri care nu au legatură, de această dată, cu Strauss. Este vorba de un puzzle muzical în care ne delectăm cu Edward Grieg, Johannes Brahms, Piotr Ilici Ceaikovski, Charles Gounod sau Aram Haciaturian. Spectacolul este completat cu momente de coregrafie realizate în cadrul regal al Muzeulului Naţional Cotroceni.

Joi, 2 ianuarie, de la ora 16.00 prima parte şi 17.00 partea a doua – Seară pentru 2.

Liana Stanciu găzduieşte un program muzical special cu cei mai cunoscuţi artişti ai momentului, care aduc piesele cântate în duet, din topurile anului 2013.  Pe principiul că păşim în 2014 în doi şi nu singuri, Liana Stanciu aduce nu doar duete consacrate dar mai puţin cunoscute de public, ci şi unele complet inedite, precum: Maxilmilian&Zao, Corina Chiriac&Gabriel Cotabiţă, Maria Radu&TCC, Virgil Ianţu&JBO, Julie Mayaya&Zaza Band, Alexandra Uşurelu&Bobby Stoica, Vlad Miriţă&Ana Cebotariu, Gelu Voicu&Fiul; Simona Nae& Sonny Flame, Yanna&Distinto, Irra&Zozo, Matteo&Anya, Gabriel Cotabiţă&Oana (ex Genius), Marius Mihalache&Arabella, Diana Matei&Cleante, şi alţii.

Vineri, 3 ianuarie, de la ora 16.00 prima parte şi 17.00 partea a doua – Iubiri pe coardă de chitară

Dacă în 2 ianuarie Liana Stanciu a pregătit o “Seară pentru doi”, în 3 ianuarie vă propune să serbaţi finalul Sărbătorilor de Iarnă cu un program muzical romantic, de dragoste, pe acorduri de chitară. Este vorba de un spectacol care va trezi amintiri şi emoţii, cu o selecţie a celor mai frumoase piese de dragoste folk, ştiut fiind că melodiile interpretate la chitară au un parfum aparte, fiind fie pline de haz, fie încărcate de suferinţă. Invitaţii Lianei Stanciu sunt artişti cunoscuţi precum: Doru Stănculescu, Zoia Alecu, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Andrei Păunescu, Alina Manole, Marius Baţu, Vasile Şeicaru, Maria Gheorghiu, Adrian Sărmăşan, Victor Socaciu, Ducu Bertzi.

Sâmbătă. 4 ianuarie, de la ora 16.00 – În ţara minunilor – Ediţie specială

Prima ediţie pe 2014 a emisiunii este şi ultima a acestui sezon, motiv pentru Dana Nălbaru şi Florin Grozea să marcheze acest lucru printr-o ediţie specială. Vor fi trecute în revistă cele  mai interesante subiecte prezentate, cele mai uimitoare ştiri, precum şi cei mai inediţi artişti care au fost În ţara minunilor. În premieră, telespectatorii vor urmări o serie de materiale din timpul înregistrărilor dar care nu au mai fost difuzate şi vor urmări invitaţi speciali ai acestei ediţii. Iar la urmă, Eftimie de la Times New Roman ne povesteşte cum a fost pentru el  şi colegii lui de la site, să fie, săptămânal, În ţara minunilor.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=20809

Publicat de la data dec. 31 2013. Categorii MASS-MEDIA.

Zona comentariilor

Meteo în țară

20 octombrie 2019, 19:40
 

NE
Senin
20°C
0 km/h
Perceput de temperatură: 19°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 68%
Vânt: 0 km/h NE
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:36
Apus: 18:24
Prognoza 21 octombrie 2019
Zi
 

ENE
Predominant însorit
24°C
Vânt: 4 km/h ENE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
Noapte
 

ENE
Parţial înnourat
10°C
Vânt: 0 km/h ENE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 234.952 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team
Gay Cams Livejasmin.com Wpadvanced Newspaper Theme