Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Piaţa Sudului: 15.000 de lei, sancţiune pentru comercializarea de produse alimentare expirate

Publicat: joi, 11 aprilie 2013

         Din dispoziţia Primarului Cristian Popescu – Piedone, în această perioadă, premergătoare Sărbătorilor Pascale, Direcţia Inspecţie şi Control din cadrul Poliţiei Locale Sector 4 va întreprinde zilnic verificări în rândul agenţilor economici care comercializează produse alimentare în pieţe şi în perimetrul acestora.

         În cadrul verificărilor întreprinse joi, 11 aprilie 2013 în incinta halei de carne de la Piaţa Sudului, poliţiştii locali au constatat că majoritatea comercianţilor respectă reglementările ce impun practicarea unui comerţ civilizat şi salubru.

Totuşi, în cadrul unui punct de lucru aparţinând S.C. PUIU PROD SRL au fost depistate produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat, în consecinţă, fiind aplicate sancţiuni contravenţionale totalizând 15.000 de lei.

         „În sprijinul şi pentru protejarea drepturilor cetăţeanului, îmi voi relua postura care m-a consacrat în peisajul administraţiei publice bucureştene, aceea de „Spaima Pieţelor”, urmând să reîncep seria controalelor – fulger. În urma sesizărilor primite de la locuitorii Sectorului 4, am dispus efectuarea verificărilor în cadrul respectivului magazin de produse alimentare, iar aspectele semnalate de cumpărători s-au confirmat. Îi informez pe această cale pe toţi comercianţii inconştienţi, cei care cred că îşi pot permite să se joace cu sănătatea cumpărătorilor, că am cerut inspectorilor Primăriei vigilenţă maximă şi toleranţă zero! Noi nu ne jucăm, suntem în slujba cetăţeanului, de aceea, comercianţilor ce vor fi găsiţi în culpă, pe lângă aplicarea amenzilor în cuantum maxim, le vom rezilia contractele de închiriere, pentru că astfel de <negustori de boli> nu au ce căuta în pieţele Sectorului 4”. (Cristian Popescu- Piedone). 

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=4465

Publicat de la data apr. 11 2013. Categorii BUCUREȘTI.

Zona comentariilor

Meteo în țară

16 septembrie 2019, 4:07
 

VSV
Senin
15°C
0 km/h
Perceput de temperatură: 15°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 67%
Vânt: 0 km/h VSV
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 6:55
Apus: 19:25
Prognoza 17 septembrie 2019
Zi
 

V
Predominant însorit
31°C
Vânt: 7 km/h V
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 5
Noapte
 

V
Predominant senin
15°C
Vânt: 4 km/h V
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 5
More forecast...
 

Loto

Horoscop

  • 228.946 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team