Piraeus Bank Romania preia 60% dintre clientii ATE Bank Romania

Conform fluxului tehnic al operatiunii, cardurile emise de ATE Bank Romania, apartinand celor 11.000 de clienti ce urmeaza a fi preluati, nu vor mai fi functionale din 29 noiembrie, ora 16.00. Acestea au fost inlocuite cu carduri de debit si de credit emise de Piraeus Bank Romania, care vor fi active din 2 decembrie, respectiv 3 decembrie a.c..

Piraeus Bank Romania anunta ca va finaliza preluarea unui segment din portofoliul de clienti ATE Bank Romania in intervalul 30 noiembrie – 1 decembrie 2013 astfel incat aproximativ 11.000 de clienti ATE Bank Romania, persoane fizice si juridice, vor intra de la 1 decembrie in portofoliul Piraeus Bank Romania.

Clientii care urmeaza a fi integrati sunt companii care detin credite, conturi curente si alte produse bancare specifice, precum si persoane fizice care au optat pentru credite de consum si ipotecare, carduri, depozite, conturi curente si de economii.

Alti aproape 7000 de clienti vor ramane in portofoliul ATE Bank Romania si vor continua relatia contractuala cu aceasta institutie.

Procesul de preluare presupune migrarea tehnica a produselor si conturilor clientilor in sistemul Piraeus Bank Romania. Incepand de luni, 2 decembrie 2013, clientii transferati vor fi deserviti exclusiv de reteaua de unitati a Piraeus Bank Romania si vor putea accesa intreaga gama de produse si servicii oferita de banca.

“Prioritatea noastra este ca intreaga operatiune de migrare sa se desfasoare corect si rapid, astfel incat sa fie resimtita cat mai putin de toti cei implicati. Ne dorim ca integrarea sa fie perceputa de catre noii nostri clienti ca fiind o experienta pozitiva, care le va pune la dispozitie o retea vasta de unitati si o gama larga de produse bancare” a declarat Catalin Parvu, Director General Executiv, Piraeus Bank Romania.”

Mai multe detalii pe NoCash

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.