POCA: Ghidul solicitantului nr. IP9/2017, în consultare publică până la 31 martie

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene (MDRAPFE), prin Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Capacitate Administrativă (AM POCA), lansează, spre consultare publică, Ghidul solicitantului IP9/2017, împreună cu anexele acestuia. Ghidul a fost elaborat pentru Obiectivul Specific 2.3: Asigurarea unei transparențe și integrități sporite la nivelul sistemului judiciar în vederea îmbunătățirii accesului și a calității serviciilor furnizate la nivelul acestuia.

Părțile interesate sunt invitate să se implice în procesul de consultare a ghidului, iar opiniile și contribuțiile la îmbunătățirea acestor documente sunt așteptate, în formatul pus la dispoziție de AM POCA, până la data de 31 martie 2017.

Cererea de proiecte IP9/2017 (MySMIS: POCA/131/2/3) – Calitate, transparență, etică și integritate la nivelul sistemului judiciar are drept solicitanți eligibili: Consiliul Superior al Magistraturii, Institutul Național al Magistraturii, Școala Națională de Grefieri, Ministerul Public, Ministerul Justiției, Oficiul Național al Registrului Comerțului, Înalta Curte de Casație și Justiție.

Această cerere de proiecte are o alocare financiară eligibilă orientativă de 245.000.000 lei. Proiectele finanțate vor contribui la rezultatele de program, ce vizează cunoștințe profesionale și abilități îmbunătățite la nivelul sistemului judiciar, în special în ceea ce privește noile coduri juridice, precum şi un grad crescut de transparență și integritate la nivelul sistemului judiciar, conform celor mai bune practici în materie.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.