Ponta, dispus să colaboreze cu parlamentarii PPDD

Liderul PSD Victor Ponta a confirmat, luni, că a discutat cu fostul prim-vicepreședinte al PPDD Radu Popa, adăugând că a vorbit cu mai mulți parlamentari PPDD.

”Da, am vorbit cu Radu Popa, am vorbit cu mulți alți parlamentari PPDD. De la începutul sesiunii parlamentare am fost la grupul PPDD și am constatat oameni care pot să ajute foarte mult și au idei bune”, a răspuns Ponta înainte de BN al PSD.

Acesta a confirmat că va continua să discute cu oamenii din PPDD, însă nu cu Dan Diaconescu.

”Sunt dispus să colaborez cu cei din PPDD pentru ideile lor bune”, a conchis Ponta.

Pe de altă parte, senatorul Tudor Barbu a dezminţit, luni, zvonul privind plecarea sa din partidul lui Dan Diaconescu. Şi asta după ce liderul senatorilor PPDD, Haralambie Vochiţoiu,  a anunţat că  Barbu i-a transmis că vrea să părăsească partidul.

Tudor Barbu a făcut acest anunţ după o şedinţă a grupului senatorial al PPDD, la care au participat Dan Diaconescu şi preşedintele partidului, Simona Man. „Sunt şocat că anumite instituţii de presă au titrat că Tudor Barbu pleacă din PPDD. Este un neadevăr (…) Nu ne putem juca cu ştiri de presă neverificate sau pe surse când este vorba de plecări importante dintr-un partid, a unui prim-vicepreşedinte sau vicepreşedinte în cazul meu”, a declarat Barbu.

Totodată, Barbu a spus că nu s-a pus problema ca Radu Popa, recent exclus din partid, să preia conducerea acestuia şi a infirmat şi spusele liderului de grup al senatorilor PPDD, Haralambie Vochiţoiu, legate de intenţia sa de a părăsi partidul. „Dacă domnul Vochiţoiu v-a spus că plec din partid a făcut o gravă eroare. Nu-mi vine să cred că a spus aşa ceva. Nu fac comunicare de presă prin intermediul domnului Vochiţoiu, nici măcar prin intermediul lui Dan Diaconescu”, a spus Barbu.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.