Ponta încrezător: Eu şi Crin nu o să ne trădăm niciodată

Există „cohorte de Iago” care îi spun lui Crin Antonescu şi lui Victor Ponta cum se vor trăda reciproc, însă premierul îşi exprimă încrederea că acest lucru nu se va întâmpla.

„Îmi exprim încă o dată încrederea că şi pe vremuri de pace o să rezistăm cohortelor de Iago care vin şi ne spun, unii la Kiseleff, mie, cum o să mă trădeze Crin, şi alţii în Aviatorilor, cum o să-l trădez eu pe Crin. Eu nu am crezut, nici Crin nu a crezut aceste lucruri”, a spus Ponta, vineri, la Congresul PNL.

„Sunt convins că, dacă nu ar exista această relaţie de prietenie, USL ar fi arătat cu totul altfel. Când o să ne scriem memoriile amândoi, o să aflaţi cum am rezolvat într-o discuţie de cinci minute lucruri importante, cum am mers împreună cu un avion căruia i s-a oprit motorul în zbor la un moment dat, cum am ţinut discursuri împreună în sate unde oamenii nu ştiau nici cine e Crin Antonescu, nici cine e Victor Ponta, cum am fost într-o seară – ne plimbam prin grădina de la Cotroceni – şi ne gândeam cum să facem cu viitorul acestei ţări”, a adăugat președintele PSD.

Ponta îl consideră pe Crin Antronescu nu doar un partener, ci şi un camarad de război-

„Am făcut şi băi de mulţime împreună, am fost şi linşaţi mediatic împreună, aşa încât îl consider şi l-am considerat în toţi aceşti ani pe Crin nu doar un prieten, ci şi un camarad al meu de război”, a adăugat Ponta.

Premierul  a declarat că nu s-a gândit niciodată la remaniere guvernamentală, precizând că are o relaţie bună cu ministrul Economiei, liberalul Varujan Vosganian, despre care se spune că ar fi „pe făraş”.

„Nu am avut până în această zi nicio intenţie de a remania vreun ministru. Când voi avea, o voi face şi după aceea vă voi anunţa”, a afirmat Ponta.

În plus, şeful Executivului a spus că are o relaţie bună cu ministrul Economiei, Varujan Vosganian.

„Din moment ce a fost ieri cu mine la întâlnirea cu miniştrii francezi, da, chiar avem o relaţie foarte bună. Când este ceva ce nu-mi place spun, dar eu nu cad în nebunia ştirilor pe surse. Am văzut că urma să îl remaniez şi tocmai eu l-am luat cu mine la Paris”, a spus Victor Ponta.

Reacţia premierului vine după ce, potrivit unei informaţii pe surse, un lider din PSD a spus că ministrul Economiei, Varujan Vosganian, şi ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, ar urma să fie remaniaţi, iar demiterile se vor face după Congresul PNL din acest week-end.

„Daniel Chiţoiu este ministru peste un vraf de hârtii, Fenechiu doar peste Căile Ferate, Nicolăescu nu are banii de la Sănătate, iar eu când îmi exprim nemulţumirile, Ponta mă ameninţă că mă dă afară din Guvern”, le-ar fi spus Vosganian colegilor de partid, potrivit sursei citate.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.