Ponta: Mă apuc să-i calculez pensia lui Băsescu

Premierul Victor Ponta a răspuns, luni seara, la Antena 3, atacurilor lansate de preşedintele Traian Băsescu la adresa sa şi a Guvernului.

Ponta a declarat că speră ca la anul, pe vremea aceasta, Băsescu să se pregătească de pensie, „pe care tot bieţii români o să o plătească”. „Mă apuc să-i calculez pensia”, a adăugat Ponta.

„Absolut nimeni nu ne poate cere să facem ceva împotriva Constituţiei şi a legilor din România”, a adăugat primul ministru.

„Eu cred că preşedintele foarte des minte de îngheaţă apele. Eu ce pot să-i fac? Vine şi inventează tot felul de lucruri (…) O să-l ignor” a mai declarat premierul.

Președintele Traian Băsescu a vorbit, luni, în cadrul unei conferințe de presă despre acordul de colaborare instituțională cu premierul Victor Ponta.

”Am constatat că a fost încălcat de premier în domenii precum independența în justiție, politica externă și stat de drept. Din acest motiv am decis ca înainte de orice altă măsură să declanșez mecanismul de consultare așa că mâine (n.r. marți) vom începe discuțiile la nivel tehnic pentru o analiză pe punctele anunțate ca fiind încălcări grave ale acordului de cooperare instituțională”, a declarat președintele.

Mai multe detalii Aici

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.