Premiera spectacolului "Drumul mătăsii"

Compania Dan Puric, alături de Clubul Sportiv Shanghai Wushu vă invită duminică, 9 februarie, ora 19.00, la Teatrul de pe Lipscani – Sala Rapsodia, la premiera primului spectacol de arte marțiale, teatru non-verbal și dans din România – „Drumul mătăsii„!
 
Regia este semnată de Ana Pepine și Paul Cimpoieru, spectacolul este realizat sub îndrumarea Maestrului de arte marțiale ZHU RONG FU, iar din distribuție fac parte campioni naționali și laureați ai competițiilor internaționale de Wushu – atât sportivi, cât și actori!
 
O călătorie aventuroasă de pe vremea când stelele țineau loc de GPS, iar caii țineau loc de trenuri și avioane. Legendarul „Drum al mătăsii” pornește din inima Chinei vechi, trecând prin deșertul mongol, peninsula arabă și Caucaz, pentru a ajunge în Europa muzelor și muschetarilor. 
 
Kung Fu/Wushu, pantomimă, dans, arme tradiționale, costume seducătoare, metaforă și umor – toate acestea fac din „Drumul mătăsii” o combinație spectaculoasă de basm chinezesc și film cu Jackie Chan.
 
* Mai multe detalii și fotografii inedite din culisele spectacolului găsiți pe pagina de Facebook dedicată: https://www.facebook.com/drumulmatasii

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.