Primăria Sectorului 2 se implică în modernizarea platformei Pipera

             Miercuri, 12 decembrie 2018, ora 14.00, la Sala I. L. Caragiale de la etajul III al Primăriei Sector 2 (strada Chiristigiilor numerele 11 – 13) va avea loc o întâlnire între reprezentanții Primăriei Sector 2 și dezvoltatorii imobiliari, chiriașii, proprietarii din zona Pipera.

       Întâlnirea face parte din seria de dezbateri privind realizarea unei infrastructuri publice adecvate şi pentru fluidizarea traficului rutier din zona respectivă, a declarat  Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2.

      “Dorința  mea este să avem în zona Pipera o infrastructură modernă, pe măsura investițiilor realizate și în curs de realizare, din această zonă.  Am în vedere modernizarea accesului în stația de metrou Pipera, stabilirea modalităților prin care vor fi realizate străzi noi în zonă cât și alte măsuri pentru a oferi condiții civilizate cetățenilor care lucrează, trăiesc sau tranzitează această zonă ”, a mai precizat viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu.

       În conformitate cu Ordinul 2701/2010 cu privire la componentele obligatorii ale informării și consultării publicului care se aplică în cadrul proceselor de elaborare sau revizuire a planurilor de urbanism și de amenajare a teritoriului,  art. 61 din Legea nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul, întâlnirea dintre autoritățile publice și reprezentanții mediului de afaceri are ca scop clarificarea modului în care autoritatea publică locală poate să vină în sprijinul investitorilor, în vederea soluționării aspectelor aferente unei dezvoltări urbane coerente raportate la situația existentă și corelate cu situația preconizată.

Foto: Noizz.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.