Primăria Sectorului 6 despăgubeşte proprietarii autovehiculelor avariate de copacii căzuţi în timpul furtunii

În urma furtunii din noaptea de 30 septembrie/1octombrie, în Sectorul 6 s-au prăbuşit 21 de arbori, iar în această dimineaţă, până la orele 9:15, mai căzuseră frânţi de vântul puternic alţi şase.

Zonele în care au fost înregistrate astfel de incidente sunt în cartierele Drumul Taberei (străzile Cara Anghel, Titel Petrescu, Gh. Caranda, Lăţea Gheorghe, Al. Compozitorilor etc.), Militari (pe străzile Virtuţii, Iuliu Maniu, Dezrobirii, Apususlui etc.), Crângaşi şi Giuleşti (bd. Crângaşi nr. 12, Calea Giuleşti nr. 48 etc.). Copacii au căzut fie pe domeniul public, neproducând pagube, fie pe acoperişuri, garduri sau autovehicule.

Din dispoziţia primarului Sectorului 6, Rareş Mănescu, încă de seara trecută au fost constituite echipaje mixte formate din efective ale Poliţiei Locale, ISU şi ADPDU, care au misiunea de a interveni cu promptitudine pentru eliberarea tuturor străzilor cu probleme din sector.

Important de ştiut pentru proprietarii ale căror autovehicule au avut de suferit în urma căderii de arbori sau crengi este că pot depune cerere la sediul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltării Urbane Sector 6, din Intr. Aviator Caranda nr. 9, pentru a intra în posesia Poliţei de Asigurare de la firma cu care instituţia a încheiat un contract.
Persoanele sunt rugate să se prezinte cu actul de identitate, dovada de la Poliţia Rutieră privind constatarea accidentului şi certificatul de înmatriculare al autoturismului.
Relaţii suplimentare pot fi obţinute la tel.: 021.410.25.50 sau pe mail: contact@adpdu6.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.