Primul workshop de dans din România organizat în scop caritabil

Doi coregrafi din baletul a doua televiziuni concurente își unesc forțele pentru un caz umanitar. Dragoș Iștvan dansator și coregraf al Baletului Dansez pentru Tine, Pro Tv și Cristian Bruce, dansator coregraf al baletului Antena 1, vor susține pe 25 iulie un workshop de dans cu scopul de a strânge fonduri pentru operația de salvare a lui Alexandru, un băiețel de 5 ani bolnav de sindromul Fanconi.

Workshopul este organizat de Moty Dance Studio în colaborare cu Pure Jatomic Fitness și va fi alcătuit din 2 class-uri de dans conteporan și fusion street jazz. Atât iubitorii dansului, cât și persoanele dornice să se alăture acestui eveniment caritabil sunt așteptate  pe 25 iulie, începând cu ora 13:00, la sala Pure Fitness din AFI Palace Cotroceni.

 De ce un eveniment caritabil ?

 

Alexandru Vasile, în vârstă de 5 ani, a fost diagnosticat în septembrie 2012  cu insuficiență renală cronică stadiul IV terminal, secundar unei afecțiuni renale rare, care se numește sindromul Fanconi. Din păcate soluția terapeutica este transplantul renal, care, având în vedere vârsta mică și boala rară, nu se poate efectua în România, fiind necesar un centru specializat în transplantul de organe la copii. Costul acestei intervenți depășește cu mult posibilitățile financiare ale părintilor, de aceea ne dorim ca prin intermediul acestui eveniment să adunăm la un loc persoanele dornice să contribuie la soluționarea acestei probleme.

Dacă nu puteți fi prezenți la eveniment, îl puteți ajuta pe Alexandru să strângă banii necesari operației ce îi poate salva viața, donând în următoarele conturi deschise pe numele Vasile Serban-Radu-Alexandru, la Banca Transilvania:

Cont in lei: IBAN RO90 BTRL RONC RT02 1402 9701

Cont in euro: IBAN RO40 BTRL EURC RT02 1402 9701

SWIFT: BTRLRO22

Referințe coregrafi:

Dragoș Iștvan – Baletul PRO TV, dansator Antonia, Inna, Andra, Simley, solist balet Opereta Romana, Locul 1 Solo baieti la Campionatul National de HipHop Romania 2013;

Cristian Bruce – Baletul Antena 1, dansator si coregraf  la  Andreea Banica, Matteo, Corina,  solist balet Opereta Romana ;

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.