Prin lumi și ficțiuni teatrale, cu Magda Catone şi fiul ei, Carol Ionescu, la „Nocturne”,  pe TVR 1

Mamă și fiu, actriță și actor, două generații complice în artă și frumos ne bucură sufletul luni, 13 mai, la TVR 1.

Urmărim o ediţie „Nocturne” despre frumosul și greul lui Împreună, despre prietenie și neuitare, cu Marina Constantinescu, Magda Catone și Carol Ionescu. De la ora 23.00. De neratat!

Luni seară, Marina Constantinescu și invitații ei, Magda Catone și Carol Ionescu, ne vor conduce prin lumi și ficțiuni teatrale.

Mamă și fiu, actriță și actor, două generații complice în artă și frumos, ne fac părtașii unei legături speciale, comice și profunde în același timp, cu ironii subtile, care relevă și întăresc admirația reciprocă. Urmărim „Nocturne” cu Magda Catone şi Carol Ionescu pe 13 mai, de la ora 23.00, la TVR 1.

În 2021, Magda Catone și Carol Ionescu puneau în mișcare Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu”, a cărui a patra ediție se va desfășura în perioada 20-27 iulie, la 2 Mai.

De anul acesta, evenimentul care aduce laolaltă tinerii creativi și numele consacrate se va numi ȘI, sub sloganul „ȘI tu. ȘI eu. ȘI împreună”. ȘI tot din dragoste, admirație și în memoria marelui actor Șerban Ionescu. Pe care îl regăsim atât de viu în chipul, în zâmbetul, dar și în… mustața fiului său, Carol.

Cu o mamă care joacă teatru și film de peste 40 de ani și un tată de legendă, Carol Ionescu admite că s-a luptat mereu pentru confirmare. Nu are modele neapărat, ci preferați. „Cred că modelul meu sunt un eu mai bun pe zi ce trece”, mărturiseşte el.

Eleva lui Amza Pellea și a lui Ion Cojar, Magda Catone a debutat în film înainte de terminarea facultății, Lucian Pintilie distribuind-o în pelicula „De ce trag clopotele, Mitică?”. Și astfel a fost marcat începutul unei cariere care a țintit cu succes teatrul, filmul, dar și televiziunea.

Și, mai nou, alături de Carol, prin Festival și nu numai, speră ca, în țara noastră, cultura să nu mai fie privită ca un lux. Să devină o necesitate, o normalitate, pentru asta pledează actriţa.

Despre frumosul și greul lui Împreună, despre prietenie și neuitare, cu Marina Constantinescu, Magda Catone și Carol Ionescu. Luni, 13 mai, de la ora 23.00, la TVR 1.

Comments

comments

One thought on “Prin lumi și ficțiuni teatrale, cu Magda Catone şi fiul ei, Carol Ionescu, la „Nocturne”,  pe TVR 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.