Printul Charles a plantat copacul cu numărul 1 milion

Vineri, 31 Mai 2013, pe dealurile din împrejurimile localităților Archita (jud. Mureș) și Roadeș (jud. Brașov), patronul spiritual al fundației Mihai Eminescu Trust, ASR Prințul de Wales, alături de Caroline Fernolend, vicepreședinte MET, a plantat copacul cu numărul 1 milion din cadrul acțiunilor de plantare ale fundației.

Plantările fac parte din programul Plant for the Planet, implementat de către ACCOR Hotels, actualmente în 21 de țări din întreaga lume.
În România proiectul este realizat în parteneriat cu fundația Mihai Eminescu Trust sub denumirea O pădure pentru fiecare școală.
Acest proiect are ca scop reîmpădurirea zonelor degradate, calamitate sau defrișate din Transilvania și creșterea gradului de conștientizare a importanței pădurilor și a protejării mediului înconjurător în rândul tinerilor.
4.500 de elevi români și profesorii acestora sunt implicați timp de 4 ani în acest parteneriat, alături de ocoale silvice, autorități silvice regionale, composesorate și primăriile din zonele în care se desfășoară plantările.
MET și ACCOR vor continuă acest program și în anii următori .

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.