Profesorii au acces gratuit, joi, la expoziția ”The Human Body” de la Antipa

Muzeul Național de Istorie Naturală ”Grigore Antipa” din Capitală va organiza, joi, Ziua Porților Deschise pentru profesori în cadrul expoziției ”The Human Body”. Atât profesorii din învățământul de stat cât și din cel privat, sunt așteptați între orele 10:00 și 20:00, să viziteze controversata expoziție.

 Aceștia au acces gratuit în expoziție, doar dacă prezintă o adeverință semnată și ștampilată din partea școlii, liceului sau facultății la care își desfășoară activitatea.

”Încurajăm profesorii din România să viziteze expoziția și să decidă în cunoștință de cauză cât de folositoare este pentru completarea studiilor elevilor lor. Scopul său este să ofere tuturor o înțelegere mai profundă a corpului uman – nu trebuie să aveți cunoștințe medicale, ci doar o minte deschisă”, a declarat Sabrina Sheehan, PR Gforce Exhibitions, organizatorul evenimentului.

 Cei care vizitează expoziția încep să aprecieze și să înțeleagă importanța unui stil de viață sănătos.

”Toți vizitatorii ajung să înțeleagă, la un nou nivel, valoarea unui stil de viață sănătos și să găsească un nou punct de referință pentru structura lor fizică. Noi credem cu putere în educație și în faptul că fiecare are dreptul să își vadă și să își înțeleagă propriul corp în prpriul fel. Curiozitatea legată de lume și omenire este forța care ne face să înaintăm. Credem că această expoziție are această forță”, a precizat Sheehan.

 Până acum, peste 27.000 de români au vizitat expoziția ”The Human Body” care cuprinde peste 200 de exponate – corpuri umane reale care, prin disecțiile la nivelul organelor și țesuturilor, oferă o perspectivă tridimensională asupra a ceea ce se află sub piele.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.