Program „Mesaje de Iubire”, ediţia 2013, destinat integrării sociale a copiilor cu autism

Asociaţia Help Mălin www.helpautism.ro anunţă deschiderea înscrierilor pentru programul de art-terapie şi socializare prin joacă, finanţat de catre COSMOTE România prin programul „Mesaje de Iubire”, ediţia 2013.

În cadrul celei de-a cincea ediţii a campaniei „Mesaje de iubire”, COSMOTE România a oferit, cu sprijinul clienţilor săi, un total de 39.671 euro, reprezentând o parte din veniturile provenite din SMS-urile trimise în ziua de Anul Nou, către 8 organizaţii non-guvernamentale şi de binefacere care oferă ajutor şi asistenţă copiilor defavorizaţi sau bolnavi, printre care se află şi Asociaţia Help Mălin.

250 de copii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 10 ani sunt invitaţi să descopere împreună, în cadrul Centrului HelpAutism, bucuria de a se juca, experimenta, inventa şi învăţa cu ajutorul culorilor, texturilor şi formelor.

Sub mesajul „Învaţă altfel”, proiectul „Să socializăm prin joacă!” va fi structurat pe 25 de ateliere, desfăşurate în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, in perioada 20 iulie – 15 septembrie 2013. Fiecare atelier va fi format din 8 copii dintre care 2 beneficiari ai Asociaţiei Help Mălin, fiind repartizaţi în funcţie de vârstă, pe ateliere de 3-5 ani şi 6-10 ani.

Vă invităm să luaţi parte alături de noi la creearea unor legături de prietenie, de înţelegere şi acceptare a copiilor cu autism şi, mai ales, de integrare a acestora în societate. Ne dezvoltăm îndemânarea şi reflexele, dobândim noi abilităţi, ne concentrăm şi învăţăm să-i apreciem pe cei de lângă noi.

Participarea copiilor la ateliere este gratuită, înscrierile se vor face accesând pagina http://www.helpautism.ro/formular-inscriere-proiect-qsa-socializam-prin-joacaq.
Atelierele din luna iulie s-au încheiat. Primele ateliere din luna august se vor desfaşura în data de 10 şi 11 august, în intervalele 10.00 – 13.00 şi 14.00 – 17.00.

Cursurile se vor desfăşura la sediul Asociaţiei HelpAutism.

Pentru mai multe informaţii şi înscrieri:

ASOCIAŢIA HELP MĂLIN
Str.Delea Nouă nr.36, Sector 3, Bucureşti
Tel: 0371.184.067
Fax: 0372.253.009

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.