Programul Litoralul pentru toţi: ocazia unui sejur cu 40 de euro!

Luni a început programul „Litoralul pentru toţi”, în cadrul căruia costul unui sejur porneşte de la 159 de lei (echivalentul a 40 de euro) şi poate urca până 985 de lei, în varianta all-inclusive la un hotel de cinci stele. Pentru prima oară de la lansarea programului operatorii practică tarife diferenţiate, hotelurile din Mamaia, Eforie şi Constanţa având preţuri ceva mai mari, în timp ce unităţile din sudul Litoralului vin cu oferte mai ieftine.

Astfel, dacă în Perla Litoralului, Mamaia, hotelurile practică pentru un sejur de şase nopţi preţuri de la 205 şi până la 605 lei, în funcţie de clasificare (de la una la cinci stele), în Neptun sau Saturn acelaşi sejur costă între 159 şi 469 de lei.

Cei care merg în Mamaia, Constanţa sau Eforie pot opta pentru un sejur all – inclusive, la un hotel de trei, patru sau cinci stele, preţurile fiind de 765, 875 şi 985 de lei, în funcţie de clasificare. Costul acoperă contravaloarea a trei mese zilnice, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plaja. Băuturile sunt incluse în preţ. „Anul acesta este a doua ediţie în care românii pot opta pentru Litoralul All Inclusive. În afara costurilor de transport, turiştii nu trebuie să mai cheltuiască suplimentar pentru a avea acces la un pachet de servicii integrate”, a spus Marius Usturoiu, preşedinte Comisia de Turism Intern în cadrul ANAT. Staţiunile din sudul Litoralului nu au această ofertă.

Programul se derulează în perioada 6 mai – 15 iunie. Pe site-urile www.anat.ro sau www.fptr.ro se găsesc detaliile privind staţiunile şi unităţile de cazare care participă la program, precum şi informaţii despre cum se pot achiziţiona biletele.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.