Programul târgurilor şi expoziţiilor de la ROMEXPO, semestrul I

Primăvara acestui an dă startul unui nou semestru de târguri şi expoziţii la ROMEXPO unde domenii variate ale mediului de afaceri vor fi reprezentate în cadrul evenimentelor ce vor debuta în luna februarie.

Astfel, anul expozitional debuteaza cu o noua editie a Targului Ghidului Miresei (21 – 23 februarie). Mijlocul lunii martie aduce evenimente variate special create atat pentru oamenii de afaceri cat si pentru publicul larg. Astfel, vor avea loc IMM Forum (13 – 15 martie), eveniment dedicat mediului de business, editia de primavara a Targului de Turism al Romaniei, Targul de Medicina Alternativa – Festival de spiritualitate, medicina alternativa si terapii complementare, prima editie a Romanian Nautic Expo – Expozitie internationala de ambarcatiuni de agrement, sportive si de pescuit, echipamente si accesorii si Targul de produse traditionale, evenimente ce se vor desfasura in perioada 13 – 16 martie 2014.
Sfarsitul primei luni de primavara va prilejui vizitatorilor intalnirea cu reprezentantii companiilor ce activeaza in domeniul medicinei si al protectiei mediului in cadrul Romenvirotec – Expozitie internationala pentru tehnologii si echipamente de protectia mediului, Rommedica – Targ international de medicina si farmacie si RAILF – Romcontrola – Targul de automatizari & instrumentatie si echipamente de Laborator .
Luna aprilie este dedicata constructiilor si amenajarilor interioare si exterioare prin intermediul Construct Expo – Targ international de tehnologii, echipamente, utilaje si materiale de constructii, Ambient Expo – Targ international de produse si sisteme pentru amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine, evenimente ce vor avea loc in perioada 10 – 13 aprilie. Tot atunci, vizitatorii vor mai regasi la ROMEXPO Expozitia internationala pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si de conditionare a aerului – Romtherm, Expozitia internationala de flori, amenajari peisagistice, horticultura si gradinarit – Expo Flowers & Garden, Targul de Obiecte de arta si antichitati – Antique Market precum si inca o editie a Targului de Produse Traditionale.
Finalul primului semestru de targuri si expozitii va fi marcat de doua evenimente pentru intreaga familie, de la cei mari la cei mici. Este vorba despre TIBCO – Targ international de bunuri de larg consum si KIDEX – Expozitie de produse si servicii pentru bebelusi si viitoare mamici, parinti si copii, ce se vor desfasura intre 29 mai si 1 iunie.
“Ne-am propus sa incepem acest an in forta, sa mentinem linia ascendenta din 2013 si sa aducem vizitatorilor si expozantilor evenimente complete si complexe. Vom prezenta publicului o mare varietate de targuri si expozitii, reprezentand domenii importante ale industriei autohtone si vom

incerca si de aceasta data sa contribuim la construirea unui climat de business competitiv” declara Mariana Suciu, Director General, ROMEXPO S.A.
Tot in prima jumatate a anului ROMEXPO va mai gazdui numeroase evenimente destinate publicului larg, precum: concertele Metal All Stars (24 martie), Horia Brenciu (29 martie), Targul International de vinuri Good Wine (25 – 27 aprilie), Coffee Lovers Event (24 – 27 aprilie), concertul Peter Gabriel (8 mai), Festivalul East European Comic Con 2014 (9 – 11 mai), Pet Expo – targ dedicate animalelor de compania (16 – 18 mai), Targul Ghidul Miresei (23 – 25 mai), Bookfest (28 mai – 1 iunie), Bucharest Wheels Arena (6 – 8 iunie), Autototal Business Show (14 – 15 iunie) si Cleaning Show (11 – 14 iunie).

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.