Protestul ca sinucidere asistată

Reprezentanții cei mai de seamă ai românilor, au protestat duminică seara împotriva criminalei de Kovesi.
I-a pichetat bârlogul o armată de zeci de pensionari. S-au arătat disciplinați, ordonați, exact ca în lista convocatorului fr l partid. Erau așa de bine crescuți că evitau cu pudoare contactul vizual cu camera video, o uriașă adunare, poate douăzeci, dacă nu chiar douăzeci și doua de persoane, specialiști în drept penal și constituțional cu studii medii obligatorii.Cameramanul Antenei 3 dădea de zor plan detaliu pe nasturii participanților și erau, doamne, câtă frunză, câtă iarbă!

Ce-i mâna pe ei in luptă?

Pe parcursul întregii ore de program, oamenii s-au arătat intrigați de finețurile abia perceptibile cu care procurorii sunt înhămăți la carul de lupta al Codruței. Nu se mai mai poate! Asta e clar! Cei mai de seama fii ai națiunii, campionii tezaurizarii acasă a valorilor românești, au căzut victime acestei femei-vampir cu nume de adăpost de tâlhari. E cu atât mai periculoasă cu cât varsă sânge nevinovat fără măcar să-l folosească în scopuri nutritive.
Știți voi câți politicieni de seama și-au pierdut în pușcării integritatea hemoroidala, pentru niște amarate de milioane de euro?
Venerabilii din stradă, au sesizat discrepanțele dintre incriminarea abuzului în serviciu din codul nostru penal, și abundența asigurată animalelor de Dreptul Roman. Păi Caligula și-a făcut calul senator iar iepele noastre să rămână de căruță?

Ecografie intrapartinică.

Tot așa e și la noi în partid, oamenii trăiesc și lupta din dragoste. Asta-i focul iubirii ce-i arde când e să pupe mâna de la șlițul uniformei de partid, până la odajdiile parlamentare Acolo, odată intrat , în atmosfera aia sufocantă, știți cum leșini pe fotoliu întreaga sesiunie parlamentara?

Ce inimă disciplinată trebuie să aibă supusul ca să-și potrivească ritmurile cardiace cu temerile celui mai Drag și ale celui mai Taricean dintre nedreptățiții mioritici?
Nici ca ministru nu-i simplu.  Știți voi câte cuvinte neînțelese trebuie el să repete pe de rost in public? Uitați-va la ziariști. Cum îi aud recitandu-le,fără să înțeleagă nici ei o iotă, cum râd că proștii.
Știți voi ceva despre suferințele funcționarilor statului obligați să se încrucișeze între ei ca să nu fie dati afară? Că toți sunt rude, verificați dacă nu mă credeți. Și-apoi cei mai mulți miniștri sunt atât de discriminați, că nu și-ar putea câștigă pâinea cea de toate zilele nici ca portari, fiind suferinzi de acea cunoscută debilitate cerebrală care le afectează vorbirea. De ei cine are grijă? Oare ce dragoste tarifată îi mâna pe ei în lupta? . Erau atât de neajutorați în stradă că se uitau numai în pământ . Meseria, deh, se fură de la maeștri. Nu se poate să nu fi văzut ei pe fătucile alea sumare de pe centură. Câte trebuie să înghiți că sa-ti câștigi banu”, fără nerușinare nu reziști în partid.Privești consumatorul drept în ochi, îl apuci cu privirile și faci ce vrei cu el. Așa convingi omul, nu cu ochii în pământ, că doar nu ești profesor la cerșit când nu-i ajunge leafa .. Acum ei protestează ca să-și facă datoria , din conștiinciozitate ,așa că termină aproape înainte de a începe, ante portas, la DNA.
Nemulțumiții care atârnau flasc în fața obiectivului repartizat de la sediu își apărau cu inima hoții lor preferați. Era injust să fie judecați și să plătească pentru generozitatea de a lua comisioane de la bogați milioane de euro din care, ce rămânea dădeau și partidului și săracilor. Eheheheeei , câte pixuri, găleți de plastic, și mici cu bere, ce mai, oameni! Cine îți mai da în ziua de azi bani că să–l iubești ? Își face treaba și pleacă. Pe ei însă îi protejază dintotdeauna, Din partea lor de taxe nu s-a furat niciodată, doar dintr-a noastră. Daaa, îi protejaza înaintea fiecărei partide Pentru mai multă siguranță au fost învățați chiar cum să-și lege trompele între ele ca măsură de protectie si solidaritate când sunt trimiși pe trotuar …ca să-l facă.
Jos mafia paralelă A noastră e mai bună, de la noi n-a furat , numai de la Soros și ai lui, haimanalele alea care luminează întunericul de la Guvern cu telefoanele! Beților protestatari le licărea certitudinea asta pe întreg maratonul de la iris și până la neuron!

Empatia protestatarului in prag de lăsare la vatră

Manifestanții se bucurau cu o mâna și plângeau din vârful buzelor cu cealaltă de marea nedreptate care s-a făcut marilor noștri inventatori de partid. Ei au inovat și au gândit Marea Schemă prin care, miliarde de euro, trudite, taxate și adunate la buget să fie drenate pe un sistem de planuri înclinate, până în Costa Rica , Brazilia sau Madagascar Se rasuceau de invidie în morminte toți apolodorii imperiului mumă (sau tată, că acum e permis) de la lupoaica adoptivă de pe cele șapte coline până la tribunal.

In loc de concluzie.

Am înțeles odată cu protestul de la DNA că Miorița e o profeție. Iat-o împlinită. Poporu’ cu gura, care nu-i mai tace, mai nou, „iarba” nu-i dă pace, pentru că, îmbătător e fumul de la Antena 3 și retur în toată România TV!.
La apus de soare astă adunare vrea să mi-o omoare pe băciția ungureană Kovesi, că nu mai încetează să sperie turmele cu țarcul și mai ales pe baci și pe cei pe care bacii stau de-a-n călare, cei de mai jos, de sub ei, că deasupra nu mai e loc, Dorel a astupat cu asfalt capacul de la canalizarea spre suprafață.
„Voi sunteți urmașii Romei”? mi-am șoptit atunci în barbă? Da, noi sutem, partea intunecată a strazii, penisurile, penișii și penisele captive ale disciplinei de partid . Sper că am acoperit astfel tot spectrul acceptabil al competențelor morale, mai nou,prizabile social.

P.S.  Ați ghicit! E un pamflet religios. Îl veți recunoaște după degetul consacrat care psalmodiază politic pe direcția ” în sus!”

Adrian Onicescu

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.