PSD-ALDE se joacă cu avioane de hârtie la TAROM

„Greaua moștenire” lăsată de tehnocrați este în prezent exploatată din plin de noii ocupanți ai Palatului Victoria.

Beneficiind de modificările aduse OUG 109 prin care se administrează ultimele regii profitabile ale statului român, coaliția PSD- ALDE răsplătește clientela politică și activul de partid cu poziții de administratori la regiile statului, fără să respecte însă criteriile privind minimum de cunoștințe, aptitudini sau experiență.

Cel mai recent caz de acest fel s-a înregistrat la Compania TAROM care a intrat, din păcate, sub influența președintelui executiv al PSD, baronul de Giurgiu Niculae Bădălău. Pe filiera Niculae Bădălău – Răzvan Cuc au fost numiți doi membri în CA TAROM, ambii din Giurgiu. O agentă de vânzări, Alina Velicu, și tânărul Răzvan Alexandru Marica, pe care-l recomandă faptul că va deveni în curând ginerele lui Niculae Bădălău. Practic, aceste numiri nu fac altceva decât să completeze tabloul final care va asigura prăbușirea definitivă a Companiei TAROM. Avem un Director General transferat  din zona mineritului și un Consiliu de Administrație  compus din inginer constructor, inginer electronist, agent de vânzări și absolvenți de ASE marketing și comerț. De asemenea, avem și dovada clară că PSD-ALDE continuă politica iresponsabilă și de cumetrie a predecesorilor.

Partidul Ecologist Român consideră că excluderea profesioniștilor din Consiliile de Administrație va avea că efect prăbușirea singurelor Regii sau Companii Naționale performante sau în curs de restructurare. Solicităm Guvernului Grindeanu să pună capăt abuzurilor cu consecințe ireversibile asupra patrimoniului economic național!

Mirică Dimitrescu – Vicepreședinte Partidul Ecologist Român

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.