Quintus: Prezența lui Iohannis în Guvern e în interesul țării

Liberalii nu doresc ieșirea de la guvernare și nu forțează acest lucru, propunerile de miniștri făcute fiind „rezonabile”, consideră președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus.

Referitor la formarea USD, Quintus a declarat că nu este vorba despre o atitudine necolegială, ci despre o „greșeală politică” a social-democraților.

„Consider că în interesul celor două partide din USL, în interesul țării, acest guvern trebuie să continue după un an în care lucrurile au mers bine. Din păcate, cele ce s-au întâmplat azi m-au întristat într-un fel. Totul depinde de acum încolo de un om pe care îl prețuiesc politic, domnul Ponta să accepte niște propuneri rezonabile ale partidului nostru”, a spus Quintus, miercuri, la b1 tv.

Președintele de onoare al PNL i-a transmis lui Victor Ponta că e important să aprecieze că prezența lui Iohannis în Guvern este „în interesul țării, al cetățenilor și al partidelor noastre”

„Ar fi în dezinteresul lor să rupă USL și nu știu cât ar putea să reziste guvernul lor”, a mai punctat Quintus, făcând referire la PSD, PC și UNPR.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.