Radio România Reşiţa, aniversare alături de fanii săi

Miercuri, 7 august, 15.000 de persoane au sărbătorit alături de Radio România Reşiţa, împlinirea a 17 ani de la înfiinţarea postului, dar şi cei 85 de ani ai Radio România. În ciuda căldurii, reşiţeni de toate vârstele, dar şi timişoreni şi arădeni veniţi special pentru a fi alături de postul lor preferat de radio, au cântat şi au dansat până spre miezul nopţii.
Parcul Tricolorului din Reşiţa a devenit pentru şase ore principalul punct de atracţie al oraşului, dar şi locul unde toată lumea s-a simţit bine. Spectacolul a început cu aplauze prelungite pentru întreaga echipă Radio România Reşiţa, aflată de 17 ani în slujba ascultătorilor.
A venit apoi rândul artiştilor să urce pe scenă, primii fiind reşiţenii Dănuţ Ghilea, un adolescent care s-a remarcat în corul Menestrelul şi care, de-a lungul anilor, a câştigat numeroase distincţii şi premii la diferite festivaluri de muzică, apoi Leo, care i-a încântat pe spectatori cu melodii din repertoriul celor de la Bere Gratis, Holograf, Desperado, sau Ştefan Bănică Jr., urmat de Gabriel Burduja, un artist cu o voce extraordinară care a fost aplaudat pentru interpretarea unor piese din repertoriul internaţional, făcute cunoscute de Eric Clapton, UB 40 sau Dire Straits.
Unul dintre momentele cele mai aşteptate ale serii a fost concertul susţinut de Sonny Flame, pe numele său real Mihai Răzvan Preda, cel care interpretează şi imnul Radio România Reşiţa şi a cărui performanţă a fost apreciată în special de tineri. Momentul culminant al serii a fost, fără îndoială, concertul celor de la Direcţia 5, care au oferit un spectacol de zile mari. Timp de aproximativ două ore, Cristi Enache şi compania au ţinut publicul în priză, participanţii fredonând alături de membrii formaţiei, melodii cunoscute ale trupei, printre care şi “O fată ca ea”, “Eşti stilul meu” sau “Am nevoie de tine”.
Sărbătoarea continuă astăzi, când, de la ora 18:00, vor urca pe scenă nume de referinţă ale muzicii populare româneşti: Oana Tomoioagă şi Ansamblul „Hora Belinţului” din Timiş, Maria Milu Sorescu, Luminiţa Jucu, Dana Gruescu, Mitru Teleagă, Nicu Novac, Liliana Laichici, Petrică Moise, Petrică Miulescu Irimică, Ramona şi Georgiana Viţa, Nicoleta şi Andreea Voica. Organizatorii aşteaptă o audienţă record, peste 20.000 de persoane vor fi alături de Radio România Reşiţa!
Spectacolul este transmis online pe siteul radioreşiţa.ro, iar de la ora 21:00, şi pe calea undelor. Întregul eveniment se desfăşoară cu sprijinul Primăriei Municipiului Reşiţa.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.