Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

”Realitatea TV” a trecut pe față în slujba lui Băsescu – Andrei ALEXANDRU

Publicat: sâmbătă, 07 decembrie 2013

În octombrie 2003, Ion Iliescu spunea despre Cozmin Gușă: „Un veleitar și o lichea !” Făcând un inventar al ”realizărilor” lui Gușă, de când l-a scos Adrian Năstase din anonimat numindu-l direct secretar general al PSD, oricine poate să-și formeze propriile opinii, dacă Iliescu a avut sau nu dreptate. Pe unde a trecut, Gușă a fost ciuca bătăii sau i-a adus în sapă de lemn pe cei care au făcut greșeala să aibă încredere și să colaboreze cu el. Un perdant de profesie. Ultima sa ispravă sau ”performanță”, care îi confirmă reputația, este declinul afacerii ”Realitatea TV”, de unde angajații fug pe capete unde apucă.
De la o vreme, Gușă s-a autoproclamat la ”Realitatea TV” drept ”consultant politic”, fără să specifice cine i-a solicitat prețioasa consultanță. Probabil, femei de teapa Laurei Andreșan, pe care tot el a lansat-o, sau a actriței fără carieră, Lavinia Șandru, președinta Partidului Inițiativa Națională, un alt rateu comic al lui Gușă. Lăsând gluma la o parte, fiindcă Andreșan și Șandru n-au nevoie de consultanță, sunt meseriașe, Gușă nu există. El este doar ecoul celor care-l sponsorizează din umbră. Ieri îl injura pe Băsescu, azi a trecut de partea lui, mâine Băsescu îl dă afară, ceva mai târziu îl susține din nou pe Băsescu, azi îl laudă pe Năstase, mâine îl face ”praf”, ieri era prieten cu Ponta, azi îl ”calcă în picioare”. Mă opresc aici, chiar dacă exemplele sunt mult mai numeroase. Judecați dumneavoastră dacă e lichea sau nu. Repet: Gușă nu există, deci, nu merită nicio atenție. Merită însă atenție cei care se află în spatele manevrelor sale, cei care-i trag de sforile de marionetă. Am scris comentariul de față după ce am realizat că ”Realitatea TV” a devenit al doilea post de televiziune ca importanță și audiență, după B1TV, trecut în slujba lui Băsescu. Cu banii negri strânși în perioada cât au stat la guvernare, portocalii lui Băsescu încearcă în perspectiva alegerilor să cumpere tot felul de instrumente pentru manipularea electoratului.
În susținerea celor de mai sus, vă redau o parte din mesajul pe care sponsorii lui Gușă i l-au dat să-l citească la ”Realitatea TV”, mesaj identic cu cel vânturat de Băsescu în ultimele sale apariții publice : ”Când partenerii europeni şi internaţionali vor scana România, bunăoară, şi premierul Chinei vor afla că un preşedinte ales legitim îl acuză pe un premier al coaliţiei alese legitim că este profund corupt şi atunci toate calculele se schimbă.” Ca să fie și mai convingător, numitul preia teza lui Băsescu, prezentat ca apărătorul Dreptății în România: tabăra lui Traian Băsescu (opusă lui Ponta – n.a.) împreună cu instituţiile statului se luptă cu corupția și se chinuie să facă curăţenie. În urma tot mai numeroaselor documente acuzatoare scoase la iveală pe tema afacerii ”Călărași-Nana-Băsescu”, această ultimă teză băsistă devine aproape comică.
După citirea acestui comentariu, cred că telespectatorii postului ”Realitatea TV” vor fi mai circumspecți în ceea ce privește credibilitatea acestei instituții media.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=19509

Publicat de la data dec. 7 2013. Categorii ACTUALITATE.

Zona comentariilor

Meteo în țară

22 octombrie 2019, 20:53
 

N
Senin
13°C
0 km/h
Perceput de temperatură: 14°C
Presiunea: 1030 mb
Umiditate: 93%
Vânt: 0 km/h N
Rafale de vânt: 0 km/h
UV-Index: 0
Răsarit: 7:39
Apus: 18:21
Prognoza 23 octombrie 2019
Zi
 

SE
Înnourat
23°C
Vânt: 0 km/h SE
Rafale de vânt: 4 km/h
max. UV-Index: 3
Noapte
 

ENE
Nori intermitenti
9°C
Vânt: 0 km/h ENE
Rafale de vânt: 7 km/h
max. UV-Index: 3
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Tipul mesajului : Atentionare nowcasting
    COD : GALBEN Ziua/luna/anul : 22-10-2019 Ora : 12 Nr. mesajului : 1 Intre orele : 12:00 si 14:00 In zona : Județul Botoşani;Județul Galaţi;Județul Vrancea: zona joasă;Județul Iaşi;Județul Vaslui; Se vor semnala : Local ceață care reduce vizibilitatea sub 200 m, izolat sub 50 m.

Loto

Horoscop

  • 235.461 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team