Serviciu  informatii in sistem RSS
Ultimele titluri
Ultima Oră

Grădina Copiilor: Reamenajarea a reuşit, Redeschiderea a sosit!

Publicat: duminică, 29 septembrie 2013

Am sperat, am muncit şi am reuşit împreună, dându-i unui colțișor de natură o nouă șansă! Sâmbătă, 5 octombrie 2013, Asociaţia Team Work împreună cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București REdeschid Grădina Copiilor.

Ce este Grădina Copiilor? Este „plăntuța noastră uriașă” – un loc special amenajat dedicat educației ecologice, care își are acest nume datorită structurii sale deosebite în formă de…plantă. În urma vandalizării lui în luna iulie 2013, Asociația Team Work și-a propus să rezolve cât mai rapid problema și a înscris proiectul „Plăntuţa uriaşă poate REînverzi”, în cadrul concursului „Omul REînverzeşte locul”, implementat de Salvați Delta în parteneriat cu Ecopolis și susținut de Dorna. Am luptat pentru cei 1000 Euro oferiți drept premiu și…am câștigat! Am muncit împreună cu voluntarii noștri și am reușit să readucem la viață „plăntuța”! Dorim să ne bucurăm cu toții de scopul atins și, din acest motiv, vom inaugura acest spațiu printr-un eveniment dedicat în special celor mici.

Prin urmare, sâmbătă 5 octombrie, oricând în intervalul 10.00-13.00, Grădina Copiilor îşi aşteaptă vizitatorii cu workshop-uri pe temă ecologică pentru cei mici, activitatea principală care îi așteaptă referindu-se la pictură- de legume și fructe- pe pietricele și pătrățele de lemn. Obiectele finalizate și realizabile indiferent de vârstă, pot fi luate ulterior acasă. De asemenea, pe parcursul întregului program, va avea loc o strângere de fonduri pentru Asociația Team Work, ce va consta într-o expoziție de magneți lucrați manual pe care vizitatorii îi vor putea achiziționa sub formă de donații.

Asociaţia Team Work este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit pentru tineri axată pe învăţare bazată pe managementul de proiect și munca în echipă. Misiunea noastră este a facilita acumularea de către tineri, prin activităţi de voluntariat, a experienţei necesare încadrării eficiente pe piaţa muncii. Team Work este organizat și funcționează pe proiecte și departamente (formate din şi coordonate de tineri), replicând structura și activitatea unei companii, astfel încât voluntarii să îşi poată desfăşura activitatea într-un context cât mai apropiat de cel de pe piaţa muncii. De asemenea, Team Work are o puternică orientare civică, propunându-şi să fie o organizaţie care oferă membrilor săi şi tinerilor în general contexte în care se pot forma ca oameni şi ca profesionişti.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=15304

Publicat de la data sept. 29 2013. Categorii EVENIMENT.

Zona comentariilor

Meteo în țară

18 august 2018, 16:05
 

ENE
Soare
34°C
14 km/h
Perceput de temperatură: 34°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 22%
Vânt: 14 km/h ENE
Rafale de vânt: 14 km/h
UV-Index: 4
Răsarit: 6:22
Apus: 20:17
Prognoza 19 august 2018
Zi
 

NE
Parţial însorit cu furtună
33°C
Vânt: 7 km/h NE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 6
Noapte
 

NE
Parţial înnourat cu furtună
19°C
Vânt: 4 km/h NE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 6
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Informare meteorologica
    Ziua/luna/anul : 17-08-2018 Ora : 11 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : 17 august, ora 13 – 19 august, ora 22 Zonele afectate : conform textului; Fenomene : intervale de timp cu manifestări de instabilitate atmosferică; Mesaj : ACTUALIZAREINFORMARE METEOROLOGICĂ Interval de valabilitate: 17 august, ora 13 – 19 august, ora 22Fenomene vizate: […]

Loto

Horoscop

  • 121.807 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team