Recomandările unui nutriţionist – cele mai indicate alimente pentru creșterea imunităţii pe perioada carantinei şi autorizolării

Nutriţionistul ucrainean, Ludmila Gonciarova, a prezentat o listă cu cele mai indicate alimente pentru creşterea imunităţii, alimente, care ajută organismul să reziste mult mai bine în faţa infecţiei cu coronavirus, şi, care trebuie consumate pe perioada carantinei şi autoizolării.

În perioada pandemiei de coronavirus, persoanele sănătoase au nevoie de o alimentaţie mult mai echilibrată ca de obiecei.

Nutriţionistul ucrainean Ludmila Gonciarova ne recomandă, în primul rând, ca, pe perioada autoizolării, a carantinei, să avem un regim alimentar extrem de diversificat.

În al doilea rând, nutriţionistul mai recomandă să mâncăm la un interval de patru ore, iar alimentele consumate nu trebuie să fie aceleaşi.

În principal, este indicat să consumăm multe alimente cu un conţinut bogat în proteine, cum ar fi de exemplu carnea de viţel, de vită, berbecuţ, pasăre, peşte, fructe de mare şi ouă. Vegetarienilor nutriţionistul le recomandă să consume multă soia.

Citește mai mult: Rador

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.