Regret (The Regret) by Remus CERNAT (52)

EXCLUSIVITATE

Văzând Dumnezeu că feminismul  a luat-o razna, că dorinţa femeilor de a fi egale cu bărbatul a atins limite primejdioase, s-au băgat în box, judo, karate, fotbal, afaceri, politică, au început să se înmulţească in vitro, cresc copii singure, beau, înjură, scuipă şi fac pipi din picioare Le-a dat un sentiment de vinovăţie!

Evident din milă şi jenă faţă de bărbaţi, care şi ei au luat-o razna; unii ca să aibă linişte în casă, alţii siliţi, alţii subjugaţi de propriile slăbiciuni, alţii pentru un boţ de carne cu moţ… şi uite-aşa au început să se penseze, să se epileze, să poarte roşu, roz, mulat, să devină casnici (să spele, să calce, să facă mâncare) iar când vine femeia de la muncă să bată ele covoarele, să repare ele o clanţă, să schimbe ele o siguranţă, un bec … S-a ales praful de creaţia Mea, îşi spunea mâhnit Dumnezeu!

Le-am dat la toţi conducători alogeni, mincinoși, tâlhari care să le jefuiască băncile, pădurile, resursele, industria, agricultura şi nu s-au învăţat minte! Alogeni care să-i otrăvească sistematic cu iod în sare, fluor în pasta de dinti, chimicale în cereale, toate modificate genetic, sute de steroizi şi E-uri obligatorii în alimente, şi nu s-au trezit.

Au infestat sufletul oamenilor cu tot felul de Sodome și Gomore, sexualitaţi deşănţate, desfrânări publice, pedofilii, zoofilii, coprofilii,… nu i-au mişcat.

Au inventat alogenii zeci de viruşi de laborator, HIV, Ebola, gripa spaniolă, gripa aviară, gripa porcină, vaca nebună, praf antrax, toate praf în ochi… iar ei rămâneau tot adormiţi!

Atunci Dumnezeu în înţelepciunea-I greu de pătruns, a îngăduit alogenilor să implementeze o mişelească și închipuită boală coronavirus care să-i subjuge MAXIM!

I-a obligat pe oameni să stea în casă, i-a lăsat fără locuri de muncă, i-a obligat să se vaccineze cu nanoparticule, i-a obligat să accepte radiaţiile criminalelor antene 5G, le-a închis Bisericile, le-a închis fabricile, societăţile, afacerile, restaurantele, parcurile, TOT … dar legea şi carantina  se adresa doar mulţimii necuvântătoare căci vagoanele cu aur, argint, metale preţioase şi TIR-urile cu lemn românesc  circulau nestingherite, aeroporturile erau pline cu naivi care credeau că se salvează, porcimea cu ştaif din vârful lanţului trofic chefuiau mulţumiţi de drumul lin către instaurarea lui baphomet …

Gălăgioasele mele doamne, ce-aţi făcut cu bărbaţii? Unde sunt puii de daci, de geţi, de traci, unde sunt puii turbaţi de sciţi (nu vreţi să ştiţi ce obiceiuri aveau aceştia!)?

Unde sunt Ştefanii cei Mari? Unde sunt Tepeşii? Unde sunt Emineştii? Cine să facă războiul? Cine să se răzvrătească?

Dați fuga repede la nişte cursuri de SMERENIE la VASLUI !!! Bărbaţii de acolo vă vor pune cu picioarele pe pământ.

Deplângeţi-vă proastele alegeri şi RUGAȚI- VĂ! Căci rugăciunea este singura voastră scăpare !!!

Va apărea Bărbatul Războinic???

Va urma

PS: În imagine NU se află un vagin căruia i-au crescut două testicule! Pentru că nu există aşa ceva decât în câteva minţi bolnave! În imagine este un penis care a luat forma unui vagin… de-atâta lene !

(Lista interpretărilor și metaforelor rămâne deschisă)

Remus Cernat – actor, regizor, scenarist și cum sunt ortodox practicant, naționalist (în sensul că-mi iubesc nația, limba, tradițiile, țara, fără să intru în nici un partid de profil) e limpede că nu fac parte din nici o gașcă!

Deci, nu o să mă vedeți la televizor în nici un serial sau emisiune spălătoare de creier, generatoare de confuzie și zavistie, rămânând totuși în zona artelor (profesor de tango argentinian, de fitness, coregraf, cochetez cu pictura, sculptura și arta vizuală pop art).

De asemenea, sunt și colecționar de artă și expert în imobiliare, iar când am un finanțator mai pun în scenă câte o piesă de teatru, un filmuleț de scurt metraj, o docu-drama, lucruri mărunte… aparent, până aflăm că toate au Morala Ortodoxă! Şi atunci nu mai sunt mărunte !

De fapt, cred că asta e singura mea calitate notabilă. Consider că arta (de orice gen) fără Morală Creştină e total inutilă! În cel mai fericit caz!… căci, în general, e nocivă, dar pentru că e atât de vicleană şi subtilă trece ca fiind “elitistă”! E aşa ca satana care vrea să ne convingă că nu există! Cum la fel de nocive au fost Renaşterea şi Iluminismul, aceste ferestre Overton pentru urgiile de azi! Să scoţi tu pe  Dumnezeu, Făcătorul Cerului şi al Pământului, din centrul existenţei umane şi să bagi omul, această râmă târâtoare şi neputincioasă (care suntem cu toţii) e o prostie infinită! Dezvoltăm altădată!

Ca pictor-sculptor-artist vizual Pop Art sunt amator. Iau câteva elemente (4, 5 până la 30), pe unele le construiesc de la zero, pe altele puțin începute, dar pe absolut toate le prelucrez, le asamblez și le pun într-o relație până obțin metafora dorită. Sper să schimb un pic din șirul clipelor la fel, mai ales că am presărat pe ici-pe colo și niște versuri şi câte o povestioară.

… apropo, cei care căutați artă progresistă, new age, dadaistă, abstractă etc. o să vă plictisiți de Moarte! Nu mă pricep şi nu înţeleg arta nefigurativă. Fascicole infime de erotism? Posibil, dar în cantitaţi neglijabile, căci vorba creștinului: „Frumoasă e lucrarea Ta, Doamne !” Am fost şi eu odată demult, în precambrian, dansator exotic. Glumesc, nu există precambrian şi nici o altă era geologică, lumea are 7500 şi ceva de ani de la Facere! Bulversaţi? Mă bucur, un motiv în plus să mă urmăriţi căci acum sunt omul LUI!  Amin!

 

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.