Serviciu  informatii in sistem RSS
Ultimele titluri
Ultima Oră

Restricţii de trafic pentru cea de-a doua ediție a Petrom Bucharest International Half Marathon

Publicat: luni, 13 mai 2013

Asociația Bucharest Running Club informează că în data de 19 mai 2013 se va organiza cea de-a doua ediție a Petrom Bucharest International Half Marathon, cu punctul de Start/ Finish în Piața Constituției.
Traficul va fi închis duminică, 19 mai, între orele 06:30 – 14:30 în rondul Pieței Constituției și pe următorul traseu: Piața Constituției, Bd. Libertății, întoarcere la Piața Coșbuc, Bd. Libertății, dreapta pe Bd. Unirii spre magazinul Unirea, intersectarea cu Bd. Brătianu, continuare pe Bd. Unirii până la Piața Alba Iulia, Bd. Burebista, întoarcere în Piața Alba Iulia, continuare pe Bd. Decebal până la Piața Muncii, înainte pe Bd. Basarabia până la intersecția cu Bd. Chișinău, întoarcere pe Bd. Basarabia până la Stadionul Național și înconjurarea Stadionului Național – National Arena, revenire pe Bd. Basarabia, Piața Muncii, continuare pe Bd. Decebal spre Piața Alba Iulia, continuare pe Bd. Unirii până la Piața Unirii, intersectarea cu Bd. Brătianu, continuare pe Bd. Unirii până la Piața Constituției, dreapta pe Bd. Libertății, dreapta pe Bd. Națiunile Unite, până la Bd.Brătianu, întoarcere spre Splaiul Independenței până la Calea Victoriei, întoarcere pe Calea Victoriei până la Teatrul Odeon/Palatul Telefoanelor, întoarcere cu coborâre pe Calea Victoriei până la Splaiul Independenței, dreapta pe malul Dâmboviței până la Podul Știrbei, stânga – traversarea podului spre Bd. Eroilor, stânga pe Splaiul Independenței până la Bd. Libertății, cu deplasare dreapta pe Bd. Libertății până în Piața Constituției.
Cursa Populară va avea loc pe străzile care înconjoară Palatul Parlamentului, între orele 09:30 – 11:00, în data de 19 mai. Totodată, Cursa Copiilor va avea loc pe Bd. Libertății între 12:30 și 13:30, în data de 19 mai. Următoarele instituții, datorită amplasării în zona de circuit a maratonului nu vor avea cale de acces duminică, 19 mai în intervalul orar 06:30 – 14:30: SRI, SPP, Palatul Parlamentului (accesul la aceste instituții se poate face doar prin zona 13 Septembrie, Uranus), MAPN, Facultatea de Medicină Veterinară, Institutul Cantacuzino, Hotel Marriott, Hotel Ibis.
De asemenea, în intervalul orar mai sus menționat, liniile de troleibuz care traversează Podul Eroilor și Calea Victoriei la intersecția cu Regina Elisabeta vor fi oprite. Semi-maratonul Internaţional Bucureşti este organizat în colaborare cu Primaria Generală a Municipiului București, Ministerului Tineretului şi Sportului, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Federația Română de Atletism. Competiția este acreditată internațional, înscrisă în lista oficială a maratoanelor lumii și afiliată AIMS (Asociaţia Internaţională a Maratoanelor Stradale).
Ediția 2012 a Petrom Bucharest International Half Marathon a reunit 3000 de participanți; au fost oferite 50 de premii în bani, în valoare totală de 15.000 de euro precum şi sute de premii în produse oferite de sponsorii şi partenerii evenimentului; au vizitat Bucureștiul câteva sute de turiști straini, sportivi amatori din 29 de țări participanți la semi maraton; au muncit 200 de voluntari pentru organizare.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=6216

Publicat de la data mai 13 2013. Categorii BUCURESTI.

Zona comentariilor

Meteo în țară

18 noiembrie 2018, 15:25
 

NE
Noros
1°C
11 km/h
Perceput de temperatură: -2°C
Presiunea: 1030 mb
Umiditate: 86%
Vânt: 11 km/h NE
Rafale de vânt: 11 km/h
UV-Index: 1
Răsarit: 7:16
Apus: 16:46
Prognoza 19 noiembrie 2018
Zi
 

NNV
Ploaie cu zăpadă
3°C
Vânt: 14 km/h NNV
Rafale de vânt: 32 km/h
max. UV-Index: 1
Noapte
 

SV
Parţial noros
-4°C
Vânt: 4 km/h SV
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 1
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Informare meteorologica
    Ziua/luna/anul : 15-11-2018 Ora : 13 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : 16 noiembrie, ora 05 – 18 noiembrie, ora 12; Zonele afectate : conform textului; Fenomene : vreme deosebit de rece, ninsori și intensificări ale vântului la munte, precipitații slabe mixte în zonele joase de relief; Mesaj : INFORMARE METEOROLOGICĂ Fenomene vizate: […]

Loto

Horoscop

  • 150.252 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team