Restricţii rutiere pe Şoseaua Kiseleff, 17 aprilie

În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în ziua de 17 aprilie, reprezentanţi ai Inspectoratului General al Poliţiei Române vor desfăşura un exerciţiu în Capitală care va necesita parcurgerea unui traseu în zona centrală a oraşului de către mai multe autovehicule cu însoţirea echipajelor de poliţie rutieră.

În acest sens, Brigada Rutieră va dispune măsuri specifice din competenţă în sensul restricţionării şi fluidizării circulaţiei rutiere, după cum urmează:
– în intervalul orar 20:00 – 24:00, se va restricţiona traficul rutier şi pietonal pe şos. Kiseleff, tronsonul cuprins între str. Arhitect Ion Mincu şi str. Monetăriei.

Conducătorilor auto care intenţionează să tranziteze zona pe timpul restricţiilor, le este recomandat să folosească următoarele rute ocolitore:

– şos. Kiseleff – str. Arhitect Ion Mincu – bd. Aviatorilor – Piaţa Victoriei;
– şos. Kiseleff – str. Arhitect Ion Mincu – bd. Ion Mihalache – Piaţa Victoriei.

Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă,  să circule cu maximă atenţie, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.
Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de traversare a fost observată de către şoferi.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon  021.9544.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.