Richard Clayderman revine în România!  Turneu Aniversar – 40 de ani de activitate

            După succesul turneului naţional de la începutul lunii martie (cu spectacole la Constanţa, Brașov, Cluj Napoca), Richard Claydermanrevine în România pentru a celebra cei 40 de ani de activitate, cu o serie de concerte aniversare susţinute în 3 oraşe, sub semnul iubirii, almuzicii de cel mai înalt nivel şi al sensibilităţii.

            Astfel, The Prince of Romance”aşa cum este supranumit artistul francez Richard Clayderman va fi din nou protagonistul serilor de neuitat ale unei primăveri romantice. Richard Clayderman va fi acompaniat de Camerata Regală şi va concerta după următorul program:

·        21 aprilie 2018  – Piteşti  (Casa de Cultura a Sindicatelor)    

·        22 aprilie 2018 – Bacău – Teatrul de Vară “Radu Beligan”

·        23 aprilie 2018 – Iaşi – Sala Polivalentă

            Toate spectacolele încep la ora 20.00, iar accesul publicului se va face începând cu ora 19.00.

            Intrat în Cartea Recordurilor cu titlul de “cel mai de succes pianist din toate timpurile”Richard Clayderman creează o fascinantăpoveste de iubire cu fiecare concert pe care îl sustine. Acordurile perfecte de pian, compoziţiile de excepţie care l-au făcut celebru şi carisma pe care o revarsă asupra publicului se îmbină perfect în concertele sale, generând o stare de graţie care învăluie spectatorii. Cu o cariera spectaculoasă, de mai bine de 40 de ani, Richard Clayderman este şi a rămas un artist de excepţie, pentru care spectaculosul nu are limite. Aînregistrat peste 1200 de melodii, a avut vânzări de peste 150 de milioane de discuri, iar muzica sa are puterea de a emoţiona orice generaţie de spectatori.

            Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacole, precum şi online pe vandbilete.robilete.roeventim.romyticket.ro sientertix.ro.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.