Roger Waters va cânta alături de copii români pe scena de la București

Roger Waters va avea câțiva invitați speciali în cadrul concertului de la București, nu mai puțin de 15 copii români fiind invitați să urce alături de el pe celebra scenă The Wall ce va fi asamblată în centrul Capitalei. Selectat chiar de Roger Waters, corul de copii va interpreta alături de acesta refrenul uneia dintre cele mai cunoscute piese din repertoriul Pink Floyd: Another Brick in The Wall. Prezentat de Ciuc Premium și Volksbank, spectacolul va avea loc în mai puțin de o săptămână, pe 28 August, în Piața Constituției din București, și se anunță a fi cea mai spectaculoasă producție muzicală organizată vreodată în România.

Celebra piesă Another Brick in the Wall este unul dintre cele mai așteptate momente din cadrul show-urilor The Wall, aceasta fiind cu atât mai specială cu cât Roger Waters o interpretează de fiecare dată alături de copii din țara gazdă. Romania nu va face excepție astfel că, pe 28 August, un cor de copii români va urca pe scenă pentru a cânta împreună cu Roger Waters unul dintre cele mai cunoscute refrene din istorie.

Cei cinsprezece copii au vârste cuprinse între 10 și 15 ani și studiază muzica de la 6 ani, dedicându-și mare parte a timpului cursurilor de pian, chitară sau vioară. Cei mai mulți dintre ei au participat deja la mai multe olimpiade și concursuri instrumentale internaționale, activând în prezent în cadrul corului Școlii Gimnaziale de Arte Nr. 5 din București, aflat sub atenta îndrumare a domnului profesor Marian Apostol. Corul a susținut mai multe concerte la nivel național, în cadrul a diferite evenimente organizate la Palatul Parlamentului, Palatul Șuțu sau Primăria Sectorului 3 din București, având totodată apariții și peste hotare, una dintre cele mai notabile fiind în cadrul unui concert organizat la Gallard, în Franța, unde s-au bucurat de un real succes în fața a mii de spectatori.

Corul a fost selectat chiar de echipa artistică a lui Roger Waters, după analizarea mai multor propuneri, în prezent cei mici aflându-se în pregătiri pentru momentul artistic pe care îl vor interpreta alături de acesta, o serie de repetiții fiind programate și pentru ziua concertului, alături de artist.

Concertul The Wall va avea loc pe 28 August, în Piața Constituției din București, și promite cel mai spectaculos show organizat vreodată în România. Ultimele bilete sunt disponibile în rețeaua magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului, precum și online, pe myticket.ro.

The Wall Live 2013 Official Trailer: youtube.com/watch?v=ggkNk47HoLk

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.