România, țara în care e mai bine să fii infractor: Închisoare cu suspendare pentru un şofer teribilist care a omorât o tânără. Sentinţa este definitivă

Andrei Caramelea, şoferul care acum un an a ucis o tânără şi a rănit cinci angajaţi în curtea fabricii Leoni din comuna argeşeană Bascov, a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Sentinţa Curţii de Apel Piteşti este definitivă. Camerele de supraveghere, aproape 20 de martori şi raportul de expertiză au arătat clar că şoferul avea viteză excesivă (80 km/h) într-o zonă în care limita era de 5 km/h şi că făcea drifturi.

Andrei Caramelea a fost condamnat în noiembrie 2017 la doi ani şi opt luni de închisoare cu suspendare. Sentinţa a fost deja atacată cu apel de către părinţii fetei ucise în accidentul teribil. Însă magistraţii Curţii de Apel Piteşti au respins în această săptămână ca nefondat apelul declarat de părţile civile Ilic Slavoljub şi Ilic Milena, împotriva sentinţei penale din 2 noiembrie 2017 pronunţată de Judecătoria Piteşti. Verdictul a fost publicat joi seara pe site-ul Curţii de Apel Piteşti. Andrei Caramelea a petrecut doar 30 de zile în arest preventiv şi două luni în arest la domiciliu, fiind ulterior cercetat în libertate sub control judiciar.

Citeste mai mult pe site-ul Adevarul

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.