Salonul Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu 2018: Două secţiuni noi, ”Natură” şi ”Creativ”

Artiştii fotografi din întreaga lume sunt aşteptaţi să se înscrie la Salonul Internaţional de Artă Fotografică de la Sibiu, care va avea două secţiuni noi, „Natură” şi „Creativ”, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES de organizatori.

Cele două secţiuni noi oferă participanţilor oportunitatea de a fotografia elemente naturale, cum ar fi peisaje, fauna sălbatică, plante, dar şi să îşi exprime ideile unice în mod creativ, conform sursei citate.

Termenul limită de înscriere a lucrărilor în concurs este 1 septembrie 2018. Înscrierile se fac online pe www.sibiuphoto.ro.

„Ne bucurăm că şi în acest an acest eveniment captează atenţia la nivel internaţional, fapt care creează o puternică rezonanţă, cinstindu-ne cu multă gratitutine”, au menţionat organizatorii.

Evenimentul este organizat de Fotoclubul ORIZONT şi Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu şi este patronat de Fédération Internationale de l’Art Photographique (FIAP), Photographic Society of America (PSA), Images Sans Frontiere (ISF), International Union of Photographers (IUP), Asociaţia Artiştilor Fotografi din România (AAFR).

Sursa: AGERPRES

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.