Samsung a lansat in Romania aparatul foto NX30

Samsung Electronics România anunță disponibilitatea pe plan local a aparatului foto NX30, ce oferă posibilitatea realizării de imagini si filmări de înaltă calitate, precum şi o conectivitate îmbunătăţită.

NX30 continuă evoluția aparatelor foto premiate NX, aducând utilizatorilor noi funcții. Ideal pentru captarea imaginilor detaliate, aparatul este echipat cu un senzor avansat APS-C CMOS de 20,3MP. Sistemul de focalizare automat prin detecţie de fază şi de contrast, Samsung NX AF System II, asigură un auto-focus precis și rapid, captând toate momentele, inclusiv scenele în mișcare rapidă.

Cu NX30 este mai ușor să fotografiezi și să filmezi dintr-o nouă perspectivă. Vizorul electronic rabatabil (XGA, 2,359 milioane de puncte) asigură o mobilitate deosebită în captarea imaginilor dorite. Ecranul touch Super AMOLED Swivel de 76,7 mm (3 inci) oferă unghiuri flexibile, fiind util pentru o multitudine de situaţii de fotografiere.

Conectivitate SMART, Tag & Go

Cu ajutorul tehnologiei Samsung SMART CAMERA și a funcțiilor NFC și Wi-Fi ale NX30, distribuirea imaginilor este mai ușoară ca niciodată. Mai mult, funcția Tag & Go le permite utilizatorilor să împărtășească fotografiile printr-o simplă atingere, conectând NX30 cu smartphone-uri și tablete care dispun de NFC.

Funcția Photo Beam permite transferul unei imagini sau unui clip video către un smartphone sau o tabletă prin simpla atingere a celor două dispozitive, fără a fi necesară o altă configurare. MobileLink le permite utilizatorilor să selecteze mai multe imagini pentru a le trimite către patru dispozitive SMART distincte în același timp (fiecare dispozitiv va putea stoca fotografiile, evitând fotografierea repetitivă cu fiecare dispozitiv în parte). Funcția Auto-Share trimite automat fiecare fotografie nouă către smartphone sau tabletă, iar funcția Remote Viewfinder Pro permite controlul camerei NX30 de pe smartphone, pentru ca utilizatorul să facă zoom și să surprindă imagini de la distanță, având vizibilitate completă asupra scenei.

Folosind caracteristicile avansate de conectare ale NX30, imaginile pot fi încărcate automat online, salvând astfel spațiu de stocare pe card.

Surprinde imagini din toate unghiurile
NX30 include performantul procesor de imagine DRIMeIV, care aduce o experiență de fotografiere de neegalat și capabilități de filmare Full HD 1080/60p. Sensibilitatea la lumină, care variază de la ISO100 la ISO25600, permite realizarea unor fotografii clare chiar și în condiții de lumină scăzută. Stabilizatorul de imagine OIS Duo garantează o mai bună înregistrare a imaginilor şi a filmelor, chiar și din mișcare. Tehnologia inovatoare furnizată de procesorul de imagine DRIMeIV permite, de asemenea, surprinderea scenelor și a subiecților în format 3D, prin intermediul obiectivului Samsung 45mm F1.8 2D/3D. Lansarea tehnologiei OLED Color la NX30 asigură un contrast puternic și culori naturale.

Funcțiile video avansate fac din NX30 soluția ideală pentru producătorii de filme în căutarea unei camere de mici dimensiuni, dar de înaltă performanță. Pe lângă sistemul de înregistrare video Full HD, NX30 este dotat cu o intrare standard de 3,5 mm pentru microfon pentru o captură audio de înaltă calitate în timpul filmării. Mai mult, NX30 este ideal pentru videografii profesioniști, datorită capacității de a înregistra și reda conținutul necomprimat direct prin HDMI, cu ieșire Full HD 30p, ceea ce îl face ușor de conectat la un ecran mare, recorder extern sau alte dispozitive HDMI.

Designul intuitiv este un element central al NX30. Două moduri personalizate dedicate pot fi accesate pe selectorul de moduri, astfel încât setările preferate ale camerei pot fi găsite rapid. Alte zece setări personalizate pot fi stocate pe aparatul de fotografiat. În plus, pentru fotografii cu mai multă experiență, i-Function Plus permite reprogramarea butoanelor existente în funcție de setările preferate și cel mai frecvent utilizate.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.