Serviciu  informatii in sistem RSS
RECOMANDĂRI ”ULTIMA ORĂ”
Ultima Oră

Samsung EduPedia 2017: șase manuale digitale noi, teste vocaționale, cărți și conținut interactiv nou

Publicat: luni, 11 septembrie 2017

Samsung Electronics România anunță disponibilitatea unei noi versiuni a platformei educaționale EduPedia™. Disponibilă gratuit pentru toate televizoarele Samsung Smart TV din gamele 2015, 2016 şi 2017, EduPedia™ este prima platformă educațională care aduce pe televizor conținut pentru toate grupele de vârste, de la preșcolari la liceeni şi studenţi. Acest anunţ subliniază angajamentul companiei Samsung România de a se concentra pe soluțiile educaționale interactive şi de a dezvolta conţinut de calitate.

„Proiectul educațional EduPedia a adus în casele utilizatorilor un conţinut de eLearning de calitate, reuşind să schimbe modul în care interacţionăm cu televizorul. Astfel, acesta nu mai reprezintă doar un instrument de divertisment important, ci şi un mijloc de a acumula noi cunoștințe, într-un mod interactiv și atrăgător. Prin noile manuale digitale pentru clasele a III-a, a IV-a și a V-a, modulele Dacobots pentru grădiniță și elevi de gimnaziu, precum și prin conținutul disponibil prin platforma Smart Classroom, ne bucurăm să venim în sprijinul celor care transformă statul în fața televizorului în timp de calitate”, a declarat Victor Armășelu, Director al Diviziei Consumer Electronics, în cadrul Samsung Electronics România.

EduPedia™ – 6 manuale digitale noi, teste vocaționale, cărți și conținut interactiv nou

Platforma EduPedia™ dispune de anul acesta de şase noi manualele digitale realizate de către compania de eLearning Ascendia şi autorizate de către Ministerul Educaţiei. Astfel, în acest moment, prin intermediul platformei pot fi accesate manualele EduTeca de Educație Civică pentru clasa a III-a, Limba română pentru clasa a IV-a, manualele de Istorie și Geografie pentru clasa a IV-a și manualele de Sociologie și Tehnologie pentru elevii de clasa a V-a. Dezvoltarea platformei a fost realizată astfel încât conţinutul să poată fi parcurs intuitiv şi rapid, copiii fiind ajutaţi în permanenţă de un profesor virtual, ce îi ghidează pe tot parcursul temelor interactive.

Pentru juniori au fost adăugate două noi module ale Școlii Dacobots: „Secretele Toamnei” și „Magia Iernii”. Au fost adăugate de asemenea mai multe module de istorie, matematică, biologie, limba română și alimentație, teste de personalitate şi vocaţionale şi cartea „Enescu și Hora Razelor de Soare”, scrisă de Cristina Andone.

Comments

comments

Short URL: https://ultima-ora.ro/?p=85066

Publicat de la data sept. 11 2017. Categorii EDUCAȚIE, EDUCAȚIE ȘTIINȚĂ și TEHNOLOGIE, ȘTIINȚĂ.

Zona comentariilor

Meteo în țară

23 august 2019, 13:07
 

N
Soare
29°C
4 km/h
Perceput de temperatură: 33°C
Presiunea: 1020 mb
Umiditate: 42%
Vânt: 4 km/h N
Rafale de vânt: 4 km/h
UV-Index: 6
Răsarit: 6:28
Apus: 20:09
Prognoza 24 august 2019
Zi
 

ENE
Parţial însorit
33°C
Vânt: 11 km/h ENE
Rafale de vânt: 18 km/h
max. UV-Index: 7
Noapte
 

NE
Predominant senin
21°C
Vânt: 7 km/h NE
Rafale de vânt: 11 km/h
max. UV-Index: 7
More forecast...
 

RSS De la ANM:

  • Informare meteorologica
    Ziua/luna/anul : 23-08-2019 Ora : 10 : 00 Nr. mesajului : 1 Intervalul : 23, 24, 25 august; Zonele afectate : conform textului; Fenomene : disconfort termic; Mesaj : INFORMARE METEOROLOGICĂ Fenomene vizate: disconfort termicInterval de valabilitate: 23, 24, 25 augustZone afectate: conform textului       În intervalul menționat, disconfortul termic va fi ridicat, iar local […]

Loto

Horoscop

  • 225.434 vizite
Statistici T5 Ziarul online ”Ultima Oră” rulează pe o versiune ”Advanced Newspaper” realizată de Gabfire Team