Samsung GALAXY Note 3 și Samsung GALAXY Gear, disponibile pe piața locală

Samsung Electronics România a lansat pe piața locală GALAXY Note 3, cel mai nou dispozitiv din familia Note, și GALAXY Gear, un produs nou care simplifică viața utilizatorilor și le oferă oportunitatea de a fi permanent conectați la noutăți. Dispozitivele sunt disponibile din această săptămână în rețelele partenerilor Samsung.

Odată cu lansarea GALAXY Note 3 în România, consumatorii vor avea parte de o ofertă specială. Astfel, sâmbătă, 28 septembrie, începând cu ora 18:00, primii 100 de cumpărători care vor participa la evenimentul ce va avea loc la brand shop-ul Samsung din AFI Palace Cotroceni vor avea parte de surprize: primii 20 de cumpărători care vor achiziționa un Samsung GALAXY Note 3 vor primi gratuit un ceas Samsung GALAXY Gear, iar următorii 80 vor avea un discount de 50% pentru achiziționarea unui Samsung GEAR, în momentul lansării acestui produs în România.

Împreună, GALAXY Note 3 și GALAXY Gear confirmă poziția de lider pe care Samsung o ocupă în tot ce înseamnă inovații ale dispozitivelor Smart și transformă printr-o modalitate creativă felul în care utilizatorii primesc informații cu ajutorul tehnologiilor moderne.

„Cele două dispozitive Smart redesenează modalitatea în care interacționăm cu conținutul și le oferă utilizatorilor funcții performante când aceștia sunt în mișcare. GALAXY Note 3 aduce mai multă libertate de expresie în tot ceea înseamnă muncă și timp liber, iar GALAXY Gear completează experiența de utilizare oferind mai multă flexibilitate, stil și un design elegant,” a declarat Sorin Manea, șeful diviziei Mobile din cadrul Samsung Electronics România.

GALAXY Note 3 captează fiecare moment important din viața ta
Noul Samsung GALAXY Note 3 are un ecran full HD Super AMOLED de 5,7 inci, este subțire (8,3 mm), ușor (168g) și are o baterie ce oferă o durată de viață lungă (3.200 mAh). Echipat cu o cameră foto principală de 13 megapixeli cu Stabilizare Smart, un indice ridicat de redare a culorilor și cea mai mare memorie RAM din industrie, de 3GB, Samsung GALAXY Note 3 le permite utilizatorilor să surprindă fiecare moment important din viața lor.

Pe lângă caracteristile tehnice de top, Samsung GALAXY Note 3 este pus în valoare de un design premium. În plus, Samsung le oferă utilizatorilor oportunitatea de a-și personaliza dispozitivul prin intermediul carcaselor disponibile în zeci de culori.

Noul S Pen reinventează experiența clasică de luat notițe, iar aplicația Air Command aduce o multitudine de posibilități pentru a rezolva rapid și ușor activitățile zilnice:
• Cu ajutorul funcției Action Memo, utilizatorii pot scrie de mână notițe, le pot converti automat într-un conținut formatat, pot iniția automat un apel, adăuga un contact, etc.
• Scrapbook îi ajută pe utilizatori să își organizeze conținutul și să îl găsească din mai multe surse, inclusiv de pe internet, YouTube și din propria galerie.
• Aplicația S Note permite organizarea și editarea notițelor rapid și ușor, datorită interfeței user-friendly și a funcției Easy Chart.

Prin îmbunătățirea funcțiilor multitasking, GALAXY Note 3 permite utilizarea pe deplin a ecranului mai mare:
• De exemplu, prin aplicația My Magazine dezvoltată în parteneriat cu Flipboard, utilizatorii au acces rapid la știri personalizate și la rețele sociale într-un design modern și dinamic.
• Cu Multi Window, utilizatorii pot comuta fără probleme între aplicații, fără a închide fereastra sau a deschide o nouă pagină pentru o productivitate mai bună.
• Folosind Drag and Drop în noul Multi Window, utilizatorii pot partaja cu ușurință conținut, cum ar fi un text sau o imagine, dintr-o fereastră în alta.
• În plus, Pen Window din Air Command perfecționează experiența multitasking, permițând utilizatorului să deschidă o fereastră pe ecran și să lanseze aplicațiile preferate, în timp ce poate continua activitățile curente de pe Samsung GALAXY Note 3.

Samsung GALAXY Note 3 aduce o îmbunătățire și funcției Group Play: partajarea video. Acum, utilizatorii pot împărtăși fișiere video și conținut împreună cu prietenii lor și pot alătura până la cinci dispozitive pentru a oferi o imagine unitară de cinci ori mai mare.

Pentru utilizatorii care își doresc un grad sporit de confidențialitate, noul GALAXY Note 3 oferă aplicația Samsung KNOX. Cu ajutorul acesteia, informațiile sensibile din punct de vedere al securității sunt rulate și stocate într-un mediu protejat, iar funcția Find My Mobile îmbunătățită le permite utilizatorilor să dezactiveze telefonul atunci când acesta este furat sau pierdut. În plus, accesul la aplicații și informații corporate fac din GALAXY Note 3 dispozitivul ideal pentru BYOD (Bring-Your-Own-Device to Work).

Samsung GALAXY Gear, partenerul inteligent pentru Samsung GALAXY Note 3

Alături de Samsung GALAXY Note 3, revoluționarul Samsung GALAXY Gear le oferă utilizatorilor oportunitatea de a se bucura de prezent și de a fi permanent conectați cu device-urile GALAXY.

Având o serie de caracteristici și comenzi care extind experiența oferită de Samsung GALAXY Note 3, utilizatorii pot primi notificări referitoare la cele mai recente mesaje primite, apeluri și mail-uri, alături de alerte. În plus, când un mesaj primit necesită mai mult decât o privire rapidă, utilizatorii își pot lua pur și simplu dispozitivele Samsung GALAXY, iar funcția Smart Relay va afișa imediat întregul conținut pe ecran.

Samsung GALAXY Gear introduce noi funcții surprinzătoare pentru utilizatorii aflați mereu în mișcare. De exemplu, prin intermediul funcției S Voice și a difuzorului încorporat se pot realiza apeluri hands-free păstrând în același timp device-ul conectat.

Funcția Memographer conectată cu camera de 1,9 megapixeli ajută la realizarea rapidă a fotografiilor și a clipurilor video. În plus, cu ajutorul Voice Memo se pot înregistra conversații sub formă de text, iar funcția Auto Lock securizează automat și smartphone-ul, în momentul în care este la o distanță mai mare de 1,5 metri de telefon. De asemenea, funcția Find My Device este utilă pentru aflarea locului în care se află telefonul sau alte dispozitive Smart în momentul activării funcției ce transmite semnale sonore și luminoase.

Samsung GALAXY Gear este un accesoriu definitoriu prin design-ul rafinat și finisajele de înaltă calitate. În plus, dispozitivul poate fi asortat oricărei ținute, iar interfața poate fi personalizată cu ușurință. Samsung GALAXY Gear oferă 10 opțiuni de afișare a orei, iar pentru mai multe variante utilizatorii pot descărca interfețe adiționale prin intermediul Samsung Apps.

Specificații tehnice Samsung GALAXY Note 3

Rețea

2.5G (GSM/ GPRS/ EDGE): 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

3G (HSPA 42Mbps): 850 / 900 / 1900 / 2100 MHz

4G (LTE Cat 4 150/50Mbps): până la 6 benzi de frecvențe (în funcție de piață)

Procesor

LTE 2.3 GHz Quad-Core

3G 1.9 GHz Octa Core ( A15 1.9 GHz + A7 1.3 GHz)

(în funcție de piață)

Display

5,7 inci (144,3mm)  Full HD Super AMOLED (1920 x 1080)

OS

Android 4.3 (Jelly Bean)

Cameră foto

Principală (Spate): Senzor BSI 13 Megapixeli, Auto Focus cu Stabilizare Smart Stabilization, LED Flash (High CRI) și Zero Shutter Lag

Secundară (Frontală): Senzor BSI 2 Megapixeli cu Stabilizare Smart, înregistrare Full HD @30fps

Dual Camera: Dual Shot / Dual Recording/ Dual Video Call

Înregistrare: UHD 30fps, Smooth motion (FHD 60fps), Slow motion (HD 120fps)

Moduri: Drama Shot, Sound & Shot, Animated Photo, Eraser, Best Photo, Best Face, Beauty Face, HDR (High Dynamic Range), Panorama, Sports, Golf, Surround shot, Live effect

Video

Codec: H.264, MPEG-4, H.263, VC-1, WMV7, WMV8, Sorenson Spark, MP43, VP8, HEVC

Înregistrare & Redare: Full HD (1080p), UHD (*poate diferi în funcție de piață)

Audio

Codec: MP3, AAC/AAC+/eAAC+, WMA, AMR-NB/WB, Vorbis, FLAC(*), WAV(*)

(*) Ultra High Quality Audio (~192KHz, 24 bit) support

Funcții optimizate S Pen

Air Command: Action Memo, Scrapbook, Screen Write, S Finder, Pen Window

S Note, Multi Window, new Easy Clip, Direct Pen Input

Funcții suplimentare

Group Play: Share Music, Share Picture, Share Video, Share Document, Play Games

Story Album, S Translator

Samsung Smart Scroll, Samsung Smart Pause, Air Gesture, Air View

Samsung Apps, Samsung Hub, ChatON (Voice/Video Call, Share screen, 3-way calling), Samsung WatchON

S Voice™ Hands Free, S Health

Samsung Adapt Display, Samsung Adapt Sound

Auto adjust touch sensitivity (Glove friendly)

Samsung Link, Screen Mirroring

Safety Assistance, Samsung KNOX

Servicii Google Mobile

Chrome, Search, Gmail, Google+, Maps, Play Books

Play Movies, Play Music, Play Store, Hangouts

Voice Search, YouTube, Google Settings, Play Games, Messenger

Conectivitate

WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (HT80)

GPS / GLONASS

NFC,  Bluetooth® v 4.0 (LE)

IR LED (Remote Control), MHL 2.0

Senzori

Gesture, Accelerometer, Geo-magnetic, Gyroscope, RGB

Proximity, Barometer, Temperature & Humidity, Hall Sensor

Memorie

32/ 64 GB User memory microSD slot (până la 64GB)

3GB RAM

Dimensiuni

151,2 x 79,2 x 8,3mm, 168g

Baterie

Baterie standard baterie, Li-ion 3.200 mAh

* Disponibilitatea Samsung Hub și Google service poate diferi în funcție de țară.

* Toate funcțiile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs oferite în acest document, inclusiv, dar nu limitat la, beneficii, design, stabilirea prețurilor, componente, performanță, disponibilitate, și capacități ale produsului pot fi modificate fără notificare sau alte obligații.

* Android, Google, Android Beam, Google Search, Google Maps, Gmail, Google Latitude, Google Play, Google Plus, YouTube, Google Talk, Google Places, Google Navigation, Google Downloads sunt mărci înregistrate ale Google Inc.

 

 

Specificații tehnice Samsung GALAXY Gear

 

Procesor

 800 MHz

Display

 1,63 inci (41,4mm)Super AMOLED (320 x 320)

Cameră foto

Senzor BSI 1,9 Megapixeli, Auto Focus / Sound & Shot

Video

Codec: H.264

Format: MP4

HD(720p) Redare și înregistrare

Audio

Codec: AAC

Format : M4A

Funcții

 Atooma este o platformă inteligentă care transformă Samsung GALAXY Gear într-un dispozitiv smart.

Banjo le oferă utilizatorilor oportunitatea de a fi la curent cu noutățile de la nivel global.

Funcția Evernote ajută la salvarea informațiilor esențiale surprinzând imagini importante.

Glympse permite oamenilor să împărtășească detalii despre locația în care se află, în timp real, permițând celor dragi să urmărească mișcările utilizatorului care poartă dispozitivul.

 Aplicația eBay le permite utilizatorilor să efectueze tranzacții pe eBay în timp real.

Line este un serviciu de mesagerie disponibil în 230 de țări din întreaga lume.

MyFitnessPal contorizează cuantumul de calorii consumate și rezultatele exercițiilor fizice, pentru o evidență clară. 

Aplicația Path este dezvoltată pentru a-i aduce pe utilizatori mai aproape de cei dragi. 

Pocket este o aplicație prin intermediul căreia utilizatorii pot salva informații pentru a le parcurge ulterior pe dispozitivele din universul GALAXY.

RunKeeper este un antrenor personal care contorizează distanțele alergate. 

Aplicația TripIt îi ajută pe utilizatori să își organizeze planurile de vacanță.

Vivino Wine Scanner îi ajută pe iubitorii de vin să identifice soiul, printr-o simplă fotografie.

 

Servicii

Samsung

Samsung Apps

ChatON

Alte funcții

Smart Relay, S Voice, Memographer, Voice Memo

Auto Lock, Find My Device, Media Controller, Pedometer, Stopwatch, Timer

Funcții de siguranță: În situații de urgență utilizatorii pot apăsa butonul de deschidere a dispozitivului de trei ori, iar informațiile despre locul în care se află acesta sunt automat împărtășite cu persoanele din lista de contacte.

2 Microfoane, 1 Difuzor

Conectivitate

Bluetooth® v 4.0 + BLE

Senzori

Accelerometer, Gyroscope

Memorie

Memorie internă 4GB + 512 MB (RAM)

Dimensiuni

36,8 x 56,6 x 11,1 mm, 73,8g

Baterie

Baterie Standard Li-ion 315mAh

 

* Disponibilitatea Samsung Hub și Google service poate diferi în funcție de țară.

* Toate funcțiile, caracteristicile, specificațiile și alte informații despre produs oferite în acest document, inclusiv, dar nu limitat la, beneficii, design, stabilirea prețurilor, componente, performanță, disponibilitate, și capacități ale produsului pot fi modificate fără notificare sau alte obligații.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.